![]() |
5milyon avroya alırız:D |
cenk gönen-sinan bolat-onur kıvrak bence bu üçünden biri mutlaka alınmalı mutlaka manisa maçında korcanın yetersiz oldunu gördük |
nasılosa alamıycaz ya balondur |
bize golcü lazım sercan ddeğil sercan 17 maçta sanırım 2 gol... çok koşmakla iyi futbulcu olunsa o zaman serdar özkan ne olurdu ama biraz zeka da lazım |
buonanotteyi 3 yıldır izliyorum teknik açıdan bi eksiği yok ama fizik olarak 3 yıldır aynı ufak tefek bi oyuncu :D bi türlü gelişemedi.. bu fizikle türkiyede neler yapar bilemiyorum :D eğer teknik heyet biz bu çoçuğu büyütürüz diyebiliyosa gelmesi iyi olur :D şunuda belirteyim delgadodan daha fazla katkısı olmaz.. belki ucuza alınıp iyi bi paraya satılabilir tek artısı bu olur |
amam artik demirören transfer yapmasin kulübün icine etti zaten |
Alanzinho 'dan son vuruş ve fizik bakımından daha üstünü.Çok rahat adam geçebiliyor. Oyun zekasıda çok iyi.Messi'nin 1 veya 2 gömlek altı diyebiliriz.. River'da birde Ferrari var defansın sağında oynuyor oda iyi bir oyuncu..Gerçi bir Ferrari yeter bize |
Hiçkimse heveslenmesin..o çocuğu bize yedirmezler |
yahu şu arjantin ekolü anca futbol menajerde söküyor arkadaş.bırakın delgadodan hayır geldimi bize hayır.brezilyalılarıda bırakın.bize alman yada italyan oyuncu gerek. |
adamın sözleşmesi bitiyor. menejerine parayı verdin mi bizdedir bu. ama demirören transfer yaptım diye gösteriş yapıcaksa yandık. |
Türkiye`de Saat: 21:17 . |