![]() |
Luca Toni türkiye de hemde Beşiktaşımızda çok iş yapar.. Bazı arkadaşlarımız yaşlı yada ahı gitmiş vahı kalmış diyor...Cinconlar kewell ve baros u aldıklarında da aynı urum söz konusuydu herkez ağzına ne geliyorsa söylüyordu..peki ne oldu ? 3-5 maç baros takımı götürüyor 3-5 maç kewell. Yani demem o ki yaşa başa bakmamak lazım.futbolu bitmiş dememek lazım.Zaten bonservis bedeli ödenmeyecek alacagı paranın ve giyeceği formanın hakkını fazlasıyla verecektir...Buna eminim... |
buonanotte'yi izledim. boyunun çok ufak olması ve güçsüz gibi görünmesine kimse aldanmasın..Boyu ufak olması güçsüz olduğu anlamına gelmez..aksine görüntüsüne göre güçlü bir futbolcu..Çok faydalı olacağını düşünüyorum...İstediği kişiyi peşine takıp 4 dolandırır tipte bir futbolcu.Paraya ve başarıya aç bir futbolcu bize böyle adamlar lazım..Takımda görmek istediğim 2 kanat oyuncusundan birisidir...Diğeri ise Giovanni dos Santos... Tello-Bobo yu gönderin ikisinden biri yada ikisini birden alsınlar.. ...................Rüştü(hakan-Korcan) ....Ekrem D...Sivok(toraman).....Ferrari....İ.Köybaşı... .................Ernst..........Fink.............. . .........Dos Santos....Delgado.....Bounanote.... ..............Batuhan(Holosko)......... hatta forvet almaya gerek kalmaz bu adamlar olduktan sonra kanatlardan ve ortadan hava topu eksik olmaz ve batuhan boş durmaz...Çok iyi bir kadro olduğunu düşünüyorum... |
ne gerek war yaa |
gerçekleşmeyecek bir hayal sanki ama olmayacak bir şey de değil. Fakat hepsi bir arada olmayacağını biliyorum ama ben böyle bir kadro görmek istiyorum artık.. .................Hakan Arıkan(Korcan-yada daha iyi türk kaleci varsa)................ .....Rıdvan Şimşek...İbrahim Toraman...Matteo Ferrari.....İsmail Köybaşı... Lavezzi(Bounanotte)....F.Ernst...Lucho Gonzales... G.Dos Santos...... ..........Alberto Gilardino....Llorente(Batuhan Karadeniz).... Yedekler: Yerli kaleci Ekrem Dağ Tomas Sivok Flip Holosko Sezer Öztürk İbrahim Dağaşan Selçuk (Ts)... Bu kadroları kur kur bitmez..Ama görmek istediğim çoğu futbolcu burada... |
Sene başında alınması için artık fal açsak mı diye düşündüğüm 2-3 isimden birisi gelecek olsa keşke(9 yabancımız olduğu için olacak iş değil ama ) o kadar çok sevinirim ki.. Eğer alabilirsek gerçekten çok iyi olacaktır ve muhtemelende dünya kupası kadrosuna alınacak olursa bir daha mümkün olmayacaktır almamız.. |
Alıntı:
Kimdir o Paylaş bizimle... |
2-3 isim mi soruyorsun birisi zaten diegoydu biri lisandro lopez diğeride quaresmaydı :) |
Zaman zaman hatalı goller yesede refleksleri sağlam iyi bir kaleci.Kaleyi teslim etmekden çekinilmeyecek bir isim olur.. |
lisandro lopez uctu baba :) Quaresma ise bence yeteri kadar doydu başarıya ve paraya.. Bundan sonra nasıl oynayacağı bana kalırsa soru işareti.. Dos santos, gilardino ve Lucho gonzalesi takımda görmeyi çok isterim :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:36 . |