![]() |
uğur meleke konusunda bende iyi bir profesyonel olduğunu düşünüyürum fenerli olduğu bir gercek ama hiç bir zaman bunu ön plana cıkarmadı ve hep bir spor yazarı oldu fener yazarı değil gerci konuşuyoruz da türkiyede başkanlar ellerindeki güçten vaz gecip bu tarz birine teslim etmezler boş yani |
ya arkadaşlar 7 m da cok bu oyuncuya mutuyu alırsın 2 m daha koyarsan |
Haberleri Mario abi'den aldığımı nerden çıkardın :) Elimde başka kaynaklarda var ;) Ama inanın söylediklerim doğru . |
kaynak goster arkadasım o zaman. |
Onu söylesem burada benim eklediğim haberlerin ne anlamı kalıyor . Sadece siz bekleyin ve haberlerin sonucunu görün . Delgado Sözleşmesi Dondurulursa = Tabata Beşiktaş'ta Bu arada o kadar demiştim Benayoun'la ilgimiz yok Haber1903 sitesi ise Benayoun Beşiktaş'a çok yakın diye haber yapmıştı , Benayoun sözleşmesini uzattı. |
verdiğin haber forumda var zaten http://besiktasforum.net/forum/futbol/94092-sona-dogru/ Bu kaynaktan alıntı yapmadığını ispatlayabilirmisin? |
:) Gerçekten ondan değil ama nasıl ispatlyabilirim onu bilmiyorum |
SENIN EKLEDIGIN HABERIN ANLAM KAZANMASI ICIN KAYNAK GOSTERMEN GEREKIYOR ZATEN ;) |
O hangisi yaw? Gerçekleşmez bu transfer..Yok öyle bi dünya... |
Kaynak benim yani benden geliyor haber başka bi yerden alıntı yapıp buraya eklememiyorum. |
Türkiye`de Saat: 10:12 . |