![]() |
Alıntı:
Vay be.Kaynak sensin ha:) Halt etmiş DHA, AA, HT...:D |
:) :) |
bu tür bir profesyonelleşme çabasında, kişilerin tuttukları takımların irdelenmesi son derece gereksiz...uğur meleke'nin dahi tarafsızlığı sorgulanıyorsa biraz da içimizdeki gereksiz fanatizmi törpülemeyi denesek sanki daha iyi olacak bazı şeyler... |
Fotomaç'taki haberin aynısı senin bilgiler de..Kaynağınız aynı herhal..:) Fotomaç'a güveniriz biz forum olarak:D Sana da güveniyoz kanka..:D Tabata kesin Beşiktaş'ta..:D |
Benim en güvenmediğim gazete Fotomaç walla kaynak da ora değil yeminle . Bi daha bu eleştirilere cevap vermeyecem o yüzden haberin kaynağını bırakalım da doğruluk payına bakalım bu da ancak zamanla belli olur. |
delgado'nun gönderilmesi gibi bir durum söz konusu olsaydı o basın toplantısı yapılmazdı, sözleşmesinin dondurulması gibi bir durum da o kadar kolay değil, yönetim ve denizli'nin delgado'nun arkasında duracaklarını düşünüyorum, dolayısıyla delgado haricinde bu takımın 7 yabancısı olacaktır, böyle yola devam edeceklerdir, ferrai'nin sözleşme imzalaması için zapotocny'nin bir takıma gönderilmesi söz konusu, bunun dışında yapılacak bir oyuncu trasnferi için delgado'nun değil de başka bir yabancının gönderilmesi söz konusu olabilir, bunun haricinde bir ihtimalin söz konusu olduğunu hiç sanmıyorum... |
zapo gidiyor mu gidiyorsa kaça ve nereye gidiyor ?ferrari ne zaman gelicek?tabata nerden çıktı şimdi başka adam mı yok ?bobo satılacaksa yerine kim alınacak? bunları bil kralsın :D |
Zapo gitmek zorunda kalıyor ancak Denizli bu yönde bi istek bildirmemiş ve kalmasını istiyor ama onun mevkisine transfer edilen Ferrari ise ibreleri ona çeviriyor , Ferrari en geç Cuma ama büyük ihtimal Çarşamba günü resmen KARTAL olacak , Tabata Türkiye liginde ki en kaliteli 10 numaralardan olduğu için gündeme geldi sanırım ve Bobo satılırsa yerine bi forvet eksinlikle A-LIN-MA-YA-CAK yerine ofansif yönü ağır basan bi orta saha alınması planlanıyor ;) |
ozaman ligin ilk haftasinin sonuclarinida yazda oynayim para kazanayim bare :) ya tabatayi neyapalim bizim delgadoyu tut takimda bir degisiklik olmaz ve 7mio diyorsun imkansiz ötesi bir rakam bu oyuncu icin ve adam 30a dogru ilerliyor bu transfer gerceklesirse cok mantiksiz olur ve bazileride 7mio üstüne 2-3mio koy mutuyu aliriz diyorlarya :D :D |
tabataya 5 vereceğime giderim bounettoyu alırım 5-6 a adam 21 yaşında henüz geleceğin en iyi 50 yıldızı arasında gösteriyo borumu ah yönetim ah 7 verirmi tabataya |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |