![]() |
bu adamı izlemeden konuşanlar sonra çok pişman olurlar gelirse bizim messimiz olur.. |
tabi ya, o da Messi olmayı bekliyormuş zati. Delgado gibi bi süpersıkarımız var. ne olur ikinciyi de alsak :D |
yani neticede arkadaşın dediği gibi çıkabilir. çünkü o fizikle çok hakim olması laızm bileklerine eğer gerçekten geleceğin 50 yıldızından biri olarak gösteriliyorsa.ha ama şuda var bize maradonanın veliahtı die higuenide çaktılar.. o yüzden ben emin olamıyorum tanımadığım içinde çok yorum yapamıyorum.ama higueninde fiziği müsait değil aynı şeyi ondada düşündüm ekstra bişeyler yaparmı diye ama sonrası malum :) |
Diego Buonanotte İtalyan basını, G.Saray'ın da transfer listesinde olan Arjantinli Diego Buonanotte'ye şimdi de Beşiktaş'ın talip olduğunu yazdı. World Soccer dergisi tarafından "Geleceğin 50 Yıldızı" arasında gösterilen 21 yaşındaki Buonanotte'yi Real Madrid, Barcelona, İnter ve Juventus'un da istediği belirtildi. Not: Müthiş bir oyuncu boyuna bakıpta yorum yapmayın 1,60 riverda oynuyor bu sene tulon turnuvasının en iyisiydi gelceği çok parlak bir oyuncu 10 milyon verilip alınır 30-40a satılır |
müthiş bir oyuncu ernst ve fink ona güzel bir kredi kartı verirse süper olur delgado kredi kartına boşa harcıyor |
Umarım alabiliriz, 2. Delgado olacağını sanmıyorum, gelirse Türkiye'nin yıldızı olur kesinlikle...10 milyon €'dan daha aza alabiliriz bence, Delgado gönderilip bu çocuk gelirse çok sevinirim, Real'in falan da istediğini sanmıyorum... |
bene bız bu adama teklıf bıle yapmayız |
messiden sonra en iyisi bu. |
dün akşam riverplate maçı vardı ve adam ilk 11 de değildi orda oynamıyosa ve bu fizikle gerek yok |
kimler geldi kimler gitti be :) |
Alıntı:
|
tanımıyorum:S |
bnde tanımıyorum çok zayıf ve küçük kesin çok hızlıdır bu oyuncu ama çok nadir fizik gücü olmayıp iyi oyuncu mesela deco var messi var ama az yanii dokunsan uçar bizim serdar bu yüzden çok şey kaybediyor mesela ama dedikleri kadar iyiyse neden olmasın tabiki |
river plate in değişmez oyuncusu maçı bende izledim adam tulon turnuvasında oynuyor eurosport veriyor maçları turnuvanın şu an en iyisi |
bu adam kesınlıkle alınmalı |
keşke gözlerini açsalarda alsalar bu oyuncuyu |
KonuLar Birleştirildi İyi Forumlar |
fizik olarak gerçekten kısa ve cılız ama youtube dan baktığım kadarıyla gerçekten teknik ve pırpır bir oyuncu. ben gelmesini isterim. |
bnde izledim çok iyi işler yapıyor keşke gelse çok iyi olurdu |
NTV de belgeselini izlemiştim...Messi'den pek farkı yok herifin..Serdar Özkan'ın daha teknik, daha süratli, daha güçlü ve en önemlisi daha akıllı hali...Gelirse takımın değil ligin yıldızı olur..Ama sanmam..Bırakmlazlar bu adamı.. |
Tanınmamış bir oyuncuya 10 Numarayı Giydirmek nekadar mantıklı |
Alıntı:
Valla mehmet galiba biz tanımıyoruz. Forumda bu oyuncuyu tanıyıpta aleyhine yorum yapan kimse görmedim.Herkes övgüyle bahsediyor |
Alıntı:
|
tabi canım video ne kadar faydalı bi alet öle değilmi düğünlerde filan |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeş yanlış anlaşılma var keşke mesajımın sonuna :) bi ifade koysaydım zira organize işler filminden bi replik die öle komik olsun die yazdımdı senle ilgisi yok kusura bakma |
Alıntı:
|
estagfurullah olur kardeş |
Teknik kapasitesi çok yüksek bir oyuncu.Kolay kolay topu ayağından sökemiyorlar.Ben Boca-River maçında izlemiştim.2' nci yarı oyuna girmesiyle maçın syeri birden değişir verdi. Boyunun ufak ve cılız oluşu dezavantaj olduğu kadar avantajda sağlayabilir...Mesela 18'e girerken bize çok firikik kazandırabilir.Alınırsa iyi olabilir ama Beşiktaş'ımızda10 numarayı serbest bölgeyi tek başına kapatabilir mi o da bir büyük soru işareti ?? |
hayırlısı olsun ama ne gelen var nede giden:D |
Maximiliano Moralez velezin 10 numarası izleyenler bilir alınacaksa bu alınsın |
bana böyle futbolcular ile gel yönetim!! |
Alıntı:
Bugün pes2009 da denedim:D Takıma göre Gayet iyiydi.:D:D |
bu adam 10-numara pes09 benim adamım :D |
nihatın bundan sona bize sadece tecrübesi yarar onun için para verilmez bence:D:D:D |
bu sezon kimseyi almıcaz herhalde. ayın 23 ü oldu daha kimseyi almadık en azından yerli transferleri bitirsek ii olurdu |
Bobo ve Delgado gitse iyi transferler yapıcağımıza inanıyorum (yada ümit ediyorum :)) |
Sıradaki türk Eren Güngör Oyuncuyla anlaşmaya varan yöneticiler Kayserisporla anlaşmaya çalışıyor.Kayserispor M.topuz'dan sonra kadronun zayıflamaması için satmayabilir.. |
kaynak neresi? |
kayseriye ve hurmaya 5 kurus para vermeyin |
Türkiye`de Saat: 02:07 . |