![]() |
elimizdeki şişikler yüzünden malesef transfer yapamıyoruz |
bence okadarda alamıcaz |
zapo dan iyisini mi bulacaklarmış? |
holosko oynar oynamiyor demiyorum ki anlamiyorsunuz ki maci dönderecek bir oyuncu söyleyin bana suanki takimda tello holosko bobo delgado olsun ileri ucdaki oyuncular bir anda gol atabilecek kapasitede oyuncular degil bakin iyi okuyun ve anlayin takim iyi oyniyinca bu adamlar cikar gollerini atar ama takim döküldügünde ise ortalikda olmaz diyorum ilhan mansiz SERGEN li zamaninda takim kötü oynasada bu oyunculara güven sonsuzdu icinizden hmm sergen veya ilhan bir anda cikar ortaya beklenmedik gol atar diyebiliyorduk simdi kimi diyebiliyoruz bir örnek lütfen suanki kadrodan tamam övün oyunculari ama kumaslari belli oluyor takim kötü oynadigi zaman haksizmiyim simdiki yorumumda |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
uzun yıllar sol bekimizde oynuyacak bu çocuk.. oynadığı futbollada bütün olumsuz eleştirileride silip atıcak.. inanıorum bu çocuğa |
Neler Oluyor Transferde ? Asbaşkan Açıkladı! D Spor'a telefonla bağlanan Asbaşkan Levent Erdoğan şunları söyledi... http://www.sarayduzugazetesi.com/resim/son%20dakika.jpg VARAN 1 Zapo'ya kulüp aranıyor halledikmeyecek bi sorun değil yakında kulüp bulunacak! VARAN 2 Alınacak Oyuncu İle Anlaşma Noktasına Gelindiğini Aktardı ! VARAN 3 Mati ile anlaşılmış ve sözleşmesi dondurulacak. ________________________________________ BU HABERLER İLAÇ OLDU İLAÇ :D :D |
haberler süperde doğrudur inşallah:) |
2 oyunculuk yer açılıyo ozaman? Zapo gidiyosa Matinin dondurulmasının anlamı ne Matininki dondurulucaksa Zaponun gitmesinin anlamı ne? Ya 2 oyuncu alıcaklar yada ...? |
Türkiye`de Saat: 11:34 . |