![]() |
ben korcan iyi degil demistim ama bu adami görünce..... rüstüyü bile özledim!!! bu adam tam bir fiyasko |
Alıntı:
Vitesse Maçından Sonra bunları Söylemişim Demekki Dünki Maçı Hissetmişim Reflekslerine Hakim Ama pozisyonlardaki Zamanlamaları Ve Bilgisi Yeterli Düzeyde Değil Aynı Yerden Aynı Şekilde 2 Gol üst Üstede Yenmezki Ama Ramazan İçin ilk Maçın günahı Olmaz Diyelim Önümüzdeki Maçlara Bakalım |
Yan toplarda basarisiz. |
neden böyle adamlar alıyoruz ne alıyosak boktan çıkıyo tabata ya 8 m verdik adamlar jo ya 9 m istediler anlaşamadılar kiralık verdiler 6s ye. millet ne tarnsferler yapıyo biz 2 sene boyunca yedek olan maç oynamayan kaleci alıyoruz.iyki 4-1 yada 5-1 falan yapmadılar. |
bu adamı almak yerine eski kalecimiz murat şahin'i takıma kazandırsaydık çok daha yararlı bir iş yapmış olurduk.hangimiz unuttu sakat sakat oynadığı o maçı. |
Alıntı:
|
bence korcandan hiçbir farkı yok o da hatalı goller yediRüştü geri dönüyor nihayet, bence Rüştü'yü arattı Ramazan |
bencede murat gıbı bır kaleci varken ramazan fıyaskodur ama alıstık kazık yemeye mıllet kımlerı alıyor bızde ramazan |
Beşiktaşımızın son 3 yıldır aldığı doğru dürüst adam varmı |
altyapıdan çok iyi bir kaleci geliyor bence umut kaleci sıkıntımızı giderecek diye düşünüyorum umarım ramazana verilen sans onada verilir. |
Türkiye`de Saat: 02:00 . |