![]() |
(HZM) Beşiktaş JK 16-17 Hamburger Sv Tuttur Cup Final Beşiktaş JK - Hamburger Sv http://i1001.hizliresim.com/2010/1/7/1814.jpg Grafik BesiktasForum.Net'in Ürünüdür ! |
Rakibimizin Hamburg olacağı aşikar o yüzden konuyu çabuk açtım :) |
hamburg kolay lokma degil bizden belki daha iyi kadroya sahipler heyecanli bir mac olacaktir |
3-o Hamburg galip sanırım |
Tuttururuz ya :D |
Rakibimiz Hamburg Onlarda Kendi Liglerinde Şampiyonluğa Oynayan Bir Takım Kadroları İyi Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Olacak Bence Beşiktaş'ımıza Başarılar .. |
yenmek yenilmek önemli değil sonucta bir hazırlık maçı öncelikle nihat tello ve ramazan formunu merak etmekteyim nihat vitesse maçında çok iiiydi umarım bu ve bundan sonnaki maçlarda en az bu seviyede oynar ve giderek üstüne koyar |
Hamburgun bizden üstün yanı olduğunu hiç düşünmüyorum alman performansı biraz etkili olur sadece 3-0 gibi farklı bir yenilgi açıkcası hiiç beklemiyorum hazırlık maçı olduğundan bizim moral bulmalarını da katarsa galibiyet yada beraberlik alırız bu maçtan. |
üst olur malesef |
20.15 de başlıcak maç. |
Tuttururuz Herhalde ..:) Kupalarımzın Arasına Tuttur Kupasını da ekleriz .. :) |
0-0 biten maç sonucunda penaltı atışları 17-16 hamburg lehine sonuçlandı |
evet ya çok güzel bir maçtı ama sonuç kötü:(:( |
açıkçası maçın sonucunu pek önemsemedim. hazırlık maçı olduğundan futbol seyircisi oldum bu akşam. iki takımda gerçekten futbolun gereklerinin hepsini yaptılar seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu. kamp döneminde rıdvan ve necipin bu kadar formda ve istekli olması beşiktaşımızın geleceği konusunda şüphelerim kalmadı denilebilir. |
macı izleyemedim . Sonucta hazırlık turnuvası Hocamız eksiklerimizi bir kez daha görmüş oldu . |
Bu macın en önemli notu : Rıdvan ve Necip ti inş ilerki dönemlerde kendilerini geliştirirler . . . |
Türkiye`de Saat: 14:05 . |