![]() |
Alıntı:
bari şampiyonluk hayal olmasa bir tek o kaldı!!!!!!!!!! maçtan soğuttular beni be ....refsizler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
İnadına BEŞİKTAŞ İnadına KARTAL ! Olimpiyat Stadı Benim Eve Yakın Her Türlü Şartda Yine Statda Yerimi Alacağımız Hep Destek Tam Destek .. |
Alıntı:
ben ve izmir den gelen ark.larım bu düzen değişmedikçe maçlara gelmemekte kararlıyız |
mabedimize yüz çewirmeyin . ORDAYIZ !!Bi Çubuklu forma bizim dünyamız...!!! |
Alıntı:
ama bu mantaliteyle giderse olmazzzzzzzzz ben her yıl BEŞİKTAŞ uğruna 7-8 bin TL yi sırf kulübüm kazansın diye harcıyorsam onlarında benim sinir sistemimi bozmaya hakları yok |
şanslı mustafa hoca matematiksel şansımız var ..ümidimizi kesmememiz gerekir... |
büyüklügümüzü bu maclla kazanincami belli oliyor? bence siz besiktasin büyüklügünü anlayamamisiniz.. |
Bir terslik olmazsa ben de statta olacağım..Umarım alırız maçı..Üzerimizdeki kara bulutların bir an önce dağılması gerek.. |
giyerim beyaz formamı doğruu olimpiyata sonuna kadar destek ..! siyaha beyaza karakartala .... ş...sizlere inat şerefimizlee .. |
Sonuna kadar destek. yeneceğimizi sanmıyorum ama Allahtan ümit kesilmez.az kaldı başımızdakilerin gitmesine. |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |