![]() |
TSL - 18.Hafta : Beşiktaş JK 2-0 İstanbul B.Belediyespor TSL - 18.Hafta Beşiktaş JK - İstanbul B.Belediyespor http://i1001.hizliresim.com/2010/1/19/1723.jpg Grafik BesiktasForum.Net'in Ürünüdür ! |
İlk yorum benden olsun. Ne zaman kazanırız desem berabere bitiyor yada yeniliyoruz en iyisi berabere diyeyim de kazanalım :) |
kötü bir sonuç çıkmaz inşallah... |
5 atsak ne degişir ? |
Rövanş Niteliğindeki maçı , mutlak kazanmalıyız. |
kabus takimimiz oldu resmen artik ama busefer biz sizin kabusunuz olacaz! |
Artık Patlama Yapalım Yeter |
güzel bir serinin başlangıcı olucak inş belediye maçı bizim için.. |
ibb maclarından her zaman çekinmişimdir bnce yenilgi ön planda gibi...:( |
kongre süreci taraftrarı gericektir. bide ibb oyuncularının inönüdeki her maçta olduğu gibi yine seyirciyi tahrik edici hareketleri olursa ve bütün bunların üstüne skor üstünlüğünü geciktirirsek yine kötü akşamlardan birini yaşarız. |
Bu maçta çok stresli geçecek.İbb büyük maçlarda iyi oynuyor.Bu maçtan mutlaka galip ayrılmamız lazım.Yoksa avrupa ve kupadan sonra ligden de büyük ölçüde kopmuş oluruz.1-0 olsun bizim olsun ben razıyım. |
Bir zahmet kazanalım bu maçı |
inşallah taraftar sağduyulu davranıp Demirören'e kongre öncesi güzel bir mesaj verir:) |
bi cacık olmaz bizim takımdan. |
zor maç eğer ki m.hoca yine hayal kurmayıp adam gibi maç kadrosu oluşturursa bu maçı kazanabiliriz. ama yine hayallerinin kurbanı olursa sahadan mağlubiyetle ayrılırız. |
Umutsuz olmayalım yinede.İnşallah kadro adam gibi bir kadro olur da yeneriz. |
zorrrrrrrrrrrrr |
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, eğer Belediye tam kadroylan çıksa karşımıza, biz bu maçı hayatta kazanamayız!.. Belediye her zaman bize ters gelen, iyi motive olan bir takım, hocaları da çok iyi etüd ediyor rakipleri, özellikle de büyük takımları...Ama yarınki karşılaşmada önemli oyuncuları olmayacak, özellikle de İ.Akın'ın olmaması bizim için büyük şans, Ferrarisiz mahvolurduk herhal savunmada... Rakibin eksikliklerinden dolayı bu maçı kazanabiliriz diyorum, bide tabii taraftarın da bu maçta takımı destekleyeceğini, futbolcuları motive edeceğini düşünüyorum, belki de son kez artık, bu maçı da kazanamazsak taraftarın maç sonrasındaki ruh hali nasıl olur, düşünmek bile istemiyorum!.. Takıma çok güvendiğimden değil ama bu maçta 2 farklı bir galibiyet bekliyorum ben, belki biraz inançlı olurlar bu maçta, mücadeleleri üst düzeyde olur, bu yüzden 2-0, 3-1 gibi skorlar çıkabilir maçtan... |
nedense fark atacagimiz doguyor icime hayirlisi bakalim denizlinin cikaracagi kadroya bagli bence denizli cok hayalperest oldugu icin takima guvensemde denizliye guvenemiyorum bi turlu nihat ve bobodan goller bekliyorum bu macta |
Kardan dolayı iptal olmazsa her zamanki gibi ordayız. |
rahat kazanırız fark bekliyorum! |
ÇArşamba en zor maçlarımızdan birini oynayacaz. |
bu mactan 3 puan almak farz oldu ! |
bu galibiyetle belki ilk kez sampiyonluga bukadar agirligimizi koyacaz bu sezonda artik herkez kafasinda 3puandan baska birsey olmamali zorlu ve cok mücadeleci bir mac bekliyorum ama bu maci alacaz !!! |
Allah Allah Allah Allah Saldır Beşiktaş ! Gollerin Yağmur Gibi Gelsin Beşiktaş ! |
çok zor maç inşallah kazanırız... |
Türkiye`de Saat: 15:01 . |