![]() |
TSL - 25.Hafta ; Denizlispor 0-1 BeşiktaşJK http://i755.photobucket.com/albums/x...enizlispor.png http://i45.tinypic.com/2vni3b5.jpg http://i48.tinypic.com/23uoao8.jpg Denizlispor - Beşiktaş 15 Mart 2010 - 20:00 Şampiyonluk Aşkına ~ Saldır BEŞİKTAŞ'ım. |
Maçımız Pazartesi Günü Olucak Bütün Rakiplerimiz Maçlarını Yapacak Onlardan Bizi Sevindirecek Sonuçlar Gelirsek Ekstra Motivasyonla Maça Çıkarız Ne Olursa Olsun 3 Gol Atacağız Diye Düşünüyorum Futbol Oynanması Açısından Çok Güzel Bir Zemini Var Denizlinin Sahasının Ve ŞAMPİYONLUK uçuşuna Devam Etmemiz İçin Bu Maçı Almalıyız Rahat 3 Puan Çıkartacağız Diye Düşünüyorum |
Denizli bizi hiç üzmedi bugüne kadar. Bence yine sorun çıkmayacaktır. Zaten çok sıkıntılı bir noktadalar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vaaayyy,doğmadan önceki maçları bile takip etmişsin be Tekin,helal....:D Ne çabuk unuttun Emre...:D |
Alıntı:
'''Kaç tane topçu kaldı Denizlide o günden''''... unutmadık unutmyacagız abıııcımm |
Alıntı:
her takımlar aramızda bi arıza çıkar karıştırırsan |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben sozumun arkadasındayım unutmadım unutmyacagız ... umadıgın tas yarar bass:D |
ben 3 puan hediye edicekler mi dedim tabiki top oynicaz |
takıma güvenim tam ama hocaya güvenim yok!!!!!!!!!!!!!!! bunun için 1-0 olsun bizim olsun. hocada söyledi bundan sonra kimse güzel futbol beklemesin diye. bu arada takıma destek için herkes konuşuyordu. denizli maçına gelecek olan var mı forumdan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
pazartesi maç nasıl gelelim herkesin işi gücü var denizlideki ve çevre illerdeki beşiktaşlılar gitse yeter istanbuldan da gelen ekip mutlaka olur.. durdun durdun bu maçı mı buldun ünlem işareti koymak için .. |
Alıntı:
buraya gelıp maca gdıyorum havası taslama buygumssun sana karsı saygım var ama ters cvp vermek ıstemem yoksa bu forumda bır cumle yazacak yüz bırakmam.... sadece haddını billllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! |
oynamadan kazanamayız bana göre tehlikeli maç olacak ligin dibinden kurtulmak istiyorlar Denizlisporu severim İnsallah ligte kalırlar ama bizden puan alarak değil tabiki de . Başarılar Beşiktaşım. |
Zor geçmesi muhtemel bi maç ama rahat kazanacağız gibi bi his var içimde. 0-4 diyorum. |
denizlide en az bizim kadar mücadele edecektir çünkü böyle maçlarda ekstra puanlar almaları lazım ligde kalmak için umut beslemek istiyolarsa. kalite farkı bu maçı bizim tarafımıza çevirir. duran toplara çok ihtiyacımız olucanı düşünüyorum. bobo tello gibi oyuncularında maç içindeki 1-2 hareketi galibiyeti getirebilir. zaten ilk golü bulduktan sonra farkın gelmesi zor olmaz. |
fazla zorlamaz sanıyorum denizli rahat alırız |
abi var ya yarın gs yenildimi p. tesi biz yenersek direk 2.ci oluruz önümüzde sadece bursa kalır artık onlarında bi yerde takılacağını biliyoruz .. İnsallah hersey lehimize olur. |
Çok kritik bir maç inşALLAH kazanrız..Başarılar Beşiktaşım... |
Kadro tam ise 2 haftadır çok iyi oynuyorsak inşallah alacağız. |
Beşiktaş'ıma canı gönülden başarılar dilerim |
Bugun alınacak galibiyet biz zirveye bir adım daha yaklaştıracak. Beşiktaşıma başarılar |
İlk 11 : Rüştü İbrahim Kaş Tomas Sivok Matteo Ferrari İbrahim Üzülmez İbrahimToraman Micheal Fink Ekrem Dağ Filip Holosko Rodrigo Tello Da Silva BoBo |
Türkiye`de Saat: 15:13 . |