![]() |
30.Hafta : Beşiktaş JK-Fenerbahçe SK skor tahminleri Hadi skor tahminleri |
Skor Tahmini Çok Güç Ama Şöyle Birşey Diyebilirim Bu Maçta Olabilecek Gol Sayısı 3ü Geçmez . |
yense de yenılsede besıktas taraftarı asla skor yorumculugu yapmamalı.. skor tahımını yapanda benım gozumde besıktaslı da degıldır... |
hiç belli olmaz böyle maçlar gerçi hiç bir maç belli olmaz ne olacağı biz yenelim gerisi mühim değil |
Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe. |
deli ibo yine içine messi kaçmış gibi oynarsa skor değişir:biggrin: |
Ben açıkça galibiyeti hayal görüyorum.BUtakımımızı kötü gördüğümden veya fenerin üstün olduğundan değil.Ama allah gerçekten fenere yürü ya kulum dedi sezon sonunuda getirirler şampiyon olurlar... |
2-3 biter fenevliler kafayı yer |
Kaybetmeyecemize eminim de goL atmaya başarırsak kazanırız.. |
Belki cok karamsar yaklasiyorum, ama bu kadar sakatla zaten gol sIkIntIsI cekiyoruz, Fenev'e gol atamiyacaz gibime geliyo-.- Atamazsak maci kaybederiz, kendi sahalarinda sampiyonluk maci gibi birsey, bu maca asilmayipta hangi maca asilacaklar?! Ulan su eziklerde potada ya, top oynamadan sampiyon olacak azizenin g.. oglanlari... Son 4 macta 3 beraberlik alirsak böyle olur, aslinda sucu birazda kendimizde aramamiz gerekiyo... Hani bir deyim vardir: "Derbi macinin havasi baska olur" diye, insallah sahada olan 11'miz maci alir da sampiyonluk sansimiz artar biraz olsun!! |
feneri kadıköyde yendiğimiz maçlara bakıyorumda gerçi son zamanlarda yenemiyoruz neyse..bakıyorum maçlara hep en kötü dönemlerimizde en kötü kadrolarımızla adamları yenmişiz. tello ve ernst oynarsa kadromuz çok daha iyi olur tek sorun toroman ve ekremin olmaması ve bu geridörtlümüz için hiç de ii değil..sonuç 1-2 kazanırız... |
sivok atar 1-0 alırız. |
gönlümden geçen skor 2-1 |
Ts maçındaki gibi kısı geçeceğini düşünüyorum maçın...Atan kazanır şeklinde olur büyük bir ihtimal, umarım da biz atarız...Ama pek umutlu değilim bu maç öncesi... |
Alıntı:
skor yorumculuğunu anladım ama skor tahmini yapanlara karşı bu tutumuna bi anlam veremedim :tongue: yukarıda bir sürü skor tahmini yapmış arkadaş var ?? 2-1 biter.. fenersever bobo ile sivok atar.. |
Alıntı:
|
birçok şey fener lehine görünse de yinede derbı maçı işte işallah kazanırız. |
Alıntı:
Ben uyuyorum Beşiktaşım. Sakın susma sen. Bilirsin beni korkarım , anlatırken tut elimi , uykuya dalıp gitsem bile , bırakıp gitme sakın beni...Sevdamdan komaya sok beni ama bırakıp da sakın gitme... sadece besıktas askı bızı bırakmasın yeter |
fenevbahce:1 - BESIKTAS: 2 :top::top: |
İlk gol Beşiktaş. Gerisi belli olmaz. |
böyle maclarda skor tahmini yapmak zor geliyor bana ama içimden 2-0 alırız gibi geçiyor ... |
Alırız alırız :D |
İddaa da ilk gol Beşiktaş oynanabilir... |
ölümüne oynasınlar bu maçı kopartsınlar |
İnşallah kazanırız ama çok zor. |
hiç ümit yok valla |
takım ölmüş ağlayanı yok:saint: |
of allahım of:mad: |
hakemlerin hepsinin ne 'mal' olduğu ortaya çıkmıştır.f3b3 takımıda ne kadar "ezik" olduğunu bir kez ispatlamıştır.. |
Bu sonuç Hüseyin Göçek in eseri . Mimarımız kutluyoruz.. Allah belanı varsin göcek |
********ler anca bu yollarla kazanır |
Türkiye`de Saat: 23:10 . |