![]() |
Sizce Tottenham yenilgisine rağmen gruptan çıkabilecek miyiz? Sizce Tottenham yenilgisine rağmen gruptan çıkabilecek miyiz? |
bu hoca ve bu futbolcu kadrosuyla imkansiz bu hoca ve bu futbolcu kadrosuyla imkansiz |
ligde gideriz ama avrupada başarı beklemiyorum... |
baki runje ve tiganayla puan bile alamalıyız ! |
böyle oynarsak sonuncu oluruz |
bu yıl beşiktaş'tan başarı beklemiyordum zaten ama yapılan birkaç iyi transfer ve iyi arkadaşlık ortamını gördükten sonra başarının kısa vadede de gelebileceğini düşünmüştüm ama koray, kleberson ve delgodo gibi savunma-hücum hattındaki baklavayı oluşturan üçlünün sakatlıkları takımı çok etkiledi, gruptan çıkma yolunda kendi sahanda tottenham gibi takıma beraberlik hakkın var ama yenilgi gibi bir lüksün yok, deplasmanda bir maç kazanmamız gerekiyor -ki bana göre bu orta sahayla çok zor- sözün özü; büyük bir sürpriz olmazsa beşiktaş, gruptan çıkamaz... |
Bence çıkarız biz bu gruptan.... |
ABİ BAKIN BÖLE SALAK Bİ HOCAYLA NE BAŞARISI YA BAKIŞLARA BAK AYNI ŞABANhttp://www.verkac.org/img/direktor/jeantigana.jpg |
bence çıkarız hala avantajımız var |
baki-runje-tigana 3 lüsüyle sanmıyorum başarılı olacağımızı.. |
Alıntı:
|
kleberson-delgado nun dönmesiyle bükreşi yenerek dezavantajı avantaja cevirip gruptan çikabileceimize inaniorum.. |
iyi veya kötü nasıl olursa olsun gruptan cıkacagımıza inancım var. her macın havası baskadır. ve gruptan çıkmak içinde ilk önce inanmak gerekiyor. |
Alıntı:
üzerinde sürekli olarak durduğum bu işte, bizler eleştirmiyoruz, hakaret ediyoruz, hatta ileriye gidip küfrediyoruz, adam olmayız... |
hayır hayır hayır çoğu futbolcu yanlış yerde oynatılıyo toroman bakinin bulunduğu yerde oynamalı sağ bekte ali tandoğan oynamalı m.sedefin yerine ibrahim akın oynamalıbu şekilde daha iyi bir takım olurrrrrrrrrrrr |
Baki ve Runje oynamazsa garanti çıkarız :) |
Açtiğim Konular Kapatildiği Için Her Yere Yazacam Rahatsizlik VerirseM özür Dilerim Siz Arkadaşlardan Ama Site Yetkililerinden Deil Bilinsin Takimdan Gitmesi Gereken Oyuncular Runje Nobre Delgado Baki Kleberson |
Alıntı:
|
inşallah çıkarız kardeşim.bu sene o kadar çok istiyorum ki başarılı olmayı yaaaa.bu gençlere inanmak ve tam destek vermek lazım bence. |
tigana defol git artık. beşiktaşı ne hale getirdin. bumu senin savaşan takımın. defol git tigana. bir dahada beşiktaşın kapısının önünden geçme. |
inş çıkarız gruptan ben çıkarız dedim ama bu futbolla |
ne çıkması ya. biz guruptan bu futbolcular ve teknik adamla değil çıkmak, puan bile alamayız. bide televizyonun karşısına geçip, pişkin pişkin röpartaj verip bizleri uyutmaya çalışmaları yokmu. adamı hasta ediyor. |
valla bu takım üst tura cıkar bu takım ama bu kalecimizle zora sokarız |
inanıyorum ve güveniyorum |
Alıntı:
|
dinamodan puan alırsak belkı! |
ligde alayına gider ama avrupa çok zor,gruptan çıkabileceğimize inanmıyorm... |
Bu takım en kötü olduğunda bile hep umudum olur,ama bu kafayla iş zor gibi.Tigana doğruları bulaamssa bu senede çıkamayız gruptan... |
Alıntı:
|
bakı mercımek oynarca ve senyor tıgana ı akını oynatmamakta ısrar ederse cıkamayız ama genede umudumuz var tabı runje faktorunu unutmamamız lazım bıraz daha gayretlı olmalı |
herhalde cikariz yani insallah |
bence gruptan çıkıcaz |
cikariz ama belli olmaz.. |
dinamayoda yueniliriz sanmıyorum.. |
evet çıkarız |
bize yardımcı olacak tek şey inanç... ona sahip olursak niye olmasın... |
ben çıkamicaz dedim...umarım bu sefer yanılan taraf ben olurum... |
sakatlıklar çok belimizi büktü yoksa ben çıkacağımızı düşünüyordum hele ki perşembe günü gökhan zan yoksa,yeniliriz gibi geliyor |
hersey bugün bükres MACINDA belli olcak HAYIRLISI insallah |
Ya Arkadaşlar Tigana Kötü Hoca Değil Ama Takimda Organize Olamiyor Ve Kacide Hatali çok Gol Yiyor Ve Tabiki Istenmeyen Sonuç çikiyor |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |