![]() |
Bir Çok İzledim Çok İyi Futbolcu AMA Beşiktaş'ımızın 2.Lig Futbolcularıyla İşi Olmamalı Biz Artık Kalburüstü Futbolcularla İlgilenmeliyiz . Alt Yapımızda ALi Kuçik Var Onun Üstüne Düşşek David Villa'nın Türk Versiyonunu Takıma kazandırmış Oluruz |
her sene ayni hikaye bu adam bize gelir mi yaf avrupanin önde gelen takimlari istiyo saka gibi haberler ya |
Alıntı:
benim bildiğim şuana kadar 2 kulüp var liverpool ve milan liverpool şuan alamaz çünkü maddi olarak zor durumda tek engel milan |
Toraman: Sorun yok Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan İbrahim Toraman, kulüp ile hiç bir probleminin olmadığını açıkladı. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm906419.jpg Takımdan gideceği yönünde söylentilere açıklık getiren tecrübeli futbolcu, “Yöneticilerimiz ile konuştuk ve onlara kalmak istediğimi söyledim. Zaten Beşiktaş’la aramda maddi anlamda sorun çıkmaz. Artık Avrupa’da oynayacak olgunluğa ulaştığımı da düşünüyorum. Ancak Avrupa’ya gitsem bile bu, kulübümün menfaati doğrultusunda olacaktır” açıklamasını yaptı. |
Kesinlikle Bende Öyle Düşünüyorum Toraman'ın Beşiktaş İle Arasında Hiç Bir Zaman Para Sorun Olmaz |
süpersinnn bee abii |
Varsayalim alacagiz ama nasil? Eldeki 8 yabanciya Delgado,Gordon ve Zapoyuda ekleyelim.Toplam 11 yabancimiz var.Hangisini nereye saticaz da kontenjani bosalticaz?Yine zararina satislarmi yapilacak?Gunu dusunerek yarini dusunmeden yapilan transferlerden bikmadimi bu baskan hala. |
gerçek BEŞİKTAŞ lı |
orJinaL ße$iKta$Lı.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:49 . |