![]() |
Anca Burhan Altıntop gelir. |
Haberin Kaynağına Bakarak Yorum Yapalım KARTALHABER ! ? Kolpa Haber |
süper haber olmuş lütfen git.ALLAHINI seversen git |
Alt ypıya baksınlar artık yeter bir yerli oyuncu alınacaksa alt yapıdan bir sürü genç var . |
bence mustafa hoca artık gittsin futbolu hep defansif bize afonsif dşünen hoca LAZIM. |
valla transferden önce gidecekler belli olmalı ve gönderilmeli ki, gelecek oyuncuya yer açılsın..keza bu sezon başında yapılan Delgado ve Zapo skandalları ortadadır.. sivok,ferrari,zapo,ernst,fink,tello,tabata,delgado ,gordon,bobo,holosko = 11 yabancı oyuncu.. bu oyunculardan hangileri gidecek,kimler gelecek..çok zor ve kritik kararlar hatta radikal kararlar alınmalı bence..kontajyanı boşaltmadan,transfer yapılmamalı,maliyet katlanmamalı.. |
Alıntı:
Bu kontenjanı boşaltmak en az 3-4 oyuncu göndermek için sanıyorum bize 7-8 milyon euro tazminat yükü getirecektir. Hiçbir yönetici bunu ben karşılarım demiyor, bunları görün istiyorum. Parayı hep ben getirdim benim getirdiğim yıldız olarak harcamak istiyorlar. Kulübü düze çıkarmak için para harcamaktan bahseden yok, hep transfer. |
Gordon satildi sanirim.Ama digerlerini kolay kolay elden cikartamayiz.Hickimse bizim verdigimiz paralari vermez bu adamlara.Tabata ve Delgado basa bela. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:58 . |