![]() |
Halamın sakalı olaydı amcam olurdu.. Sözle olsaydı herşey ŞL şampiyonuda olurduk zaten..İş konuşmakla değil icraatla olur ama sizin nasıl icraatlar yapacağınızı göreceğiz nasıl olsa.. |
yildizin 1. si yolda gs nin kadroya almadigi servet cetin....nede olsa denizlinin ezikbahceden eski ögrencsi...süpeer golcü dedikleri isimde kesin ya antepten betodur yada fenerden guiza :) delgadoyu begenmeyen arkadaslara delgadolu ve delgadosuz besiktasi izlemelerini tavsiye ederim...delgado suz bu sezon nekadar gol attigimiz ortada... |
heee görürsem söylerim...ilk yildiz servet cetin süper golcüde antepten beto , bu yönetim ve denizli yabanci kontenjanini acmak icin sivoku yollar yerine gaysenin kadroya bile almadigi serveti alir...iddaa ediyorum servet seneye besiktasta nede olsa denizlinin ezikbahceden eski talebesi...sampiyonlar liginin yildizi servet cetin besiktasta |
Ey yonetim kormusunuz. Bizim defans da problem yok ligin en az gol yiyen takimiyiz. Orta saha forvet lazim bize. Ne isi var servetin bizde. Toromani ne yapacaz ferrariyi ne yapacaz. |
caner,servet...sıra kimde arda'da mı :P hem ne gerek var ki servete??? |
Tam olarak gerçekleşmediği sürece , hiçbir transfer haberine inanmam. |
rijkard serveti ''yanındaki adama pas atamayan adam'' olarak tanımlarken serveti almamaız ayıp olmayacakmı???? bize bunlarmı layık??? bundan sonra servet milli takıma bile alınmayacak.... |
Ben Serveti tutarım, eğer yerli bir stoper alınacaksa servet iyidir. Mücadeleci hayvan gibi koşar basar dalar mücadele eder. Ben seviyorum Serveti. Katılan katılır katılmayan katımaz. |
Alıntı:
Elinde Sivok,Ferrari,Toraman varken Kasin yerine ancak yedek ve fiyati makul bir stoper almak degilmi akilci olan.Parayi Servet yerine ihtiyacimiz olan mevkiiler icin harcamak gerekir. |
Alıntı:
Bu takımın yabancı kanat oyuncusuna mutlaka ihtiyacı var abi, alıcaksın alman veya italyan bir kanat adamı vericeksin parayı acımayacaksın kanatlarda çok zzaafiyetimiz var. Ortaya 10 no ve kanatlardan en az birine çok iyi bir yabancı şart bence. Bu tür kadro planlamalarının içinde bir alternatif olabilir defansa iyi bir yerli takviye ve ordan artacak kontenjanı ortaya veya kanata kullanmak. Yoksa illaki servet alınacak diye bir şey yok. |
Türkiye`de Saat: 12:09 . |