![]() |
Sivok Giderse Acaba Hilbert mi Gelecek |
eğer 6.5 milyonluk teklif doğruysa bence kesinlikle gönderilmeli ve yerine zapo monte edilmeli. elimizden yabancı çıkarmak isterken bundan iyi bi fırsat olamaz. zaponun sivoktan eksik bi yanı yok zaten. ferrariyle beraber oynadıktan sonra sorun olmaz. |
Sivok'un Gönderileceğini düşünmüyorum |
Eğer gerçekten böyle bir teklifte bulunmuşlarsa gönderilebilir.Yerinede ediz yada eren güngör alınırsa sıkıntı yaşamayız.. |
aynen ben de teklif gerçekten doğruysa gönderilmesinin mantıklı olacağını düşünüyorum 6.5 milyon euro inanılmaz bir teklif çünkü defans bölgesindeki bir oyuncu için bence fiyatı biraz sallamışlar gibi. |
bencede sivok verilsin zapo gelsin geriye ,zapo ondan asagı kalır yanı yok hem sivokun bazen kartlık hareketleri penaltılık halleri oluyor |
Bu takımda Ferrari ve Ernst dışında bütün yabancılar yerine adam alınması şartı ile gönderilebilir bence. Hele ki Sivok için bu kadar büyük bir rakam veriliyorsa kendisine emeklerinden dolayı teşekkür edilerek seve seve gönderilmeli. |
Sıradaki Yıldız Ronaldinho'mu ? Beşiktaş’ın Quaresma’nın transferiyle yetinmeyeceği ve daha büyük bir bomba patlatmaya hazırlandığı öne sürüldü. Futbol Komitesi Başkan Yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu, “Beşiktaş’a Quaresma gibi dünyaca ünlü bir starı kazandırdığımız için çok mutluyuz. Sırada çok daha büyük bir yıldız var” dedi. Türkiye’yi yerinden oynatacak o futbolcunun Ronaldinho olduğu öne sürüldü. Sambacının sponsoru bu transfere ikna edilirse Ronaldinho ile Quaresma’nın birlikte İstanbul’a geleceği iddia edildi. |
yok artık Lebron JAmes :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:43 . |