![]() |
değişik bir soru... Bir oyun oynamaya ne dersiniz?.. Kolay kolay merak etmeyin... Ben bir kelime ve ilişkili diğer kelimeleri yazacağım...Siz de boşluğu dolduracaksınız... Tam zeka sorusu diyemeyeceğim. İpucu verilebilir...;) karpuz----------->oyunlar tarak------------>bayanlar balık------------->manyak masa------------->vitale lanet------------->???...:confused: merak edenlerin çözeceğinden şüphem yok... KOLAY GELSİN!!!...;) |
topici yukarıya taşıyayım bari...:D |
anlamadim bunu yaw... |
arklar birşeyler yazın bari...:D |
acaba o bosluk büyümü olcak??? |
Alıntı:
|
ben seyi anlamadim bu simdi karpuz-----oyunlar ve tarak-----bayanlar .... arasindaki bag ne??? |
Alıntı:
|
Kelimlerin hafrleriyle ilgili bir baglanti galiba ama daha cozemedim... |
Alıntı:
|
Simdi Sudoku'ya zaten kafa patlatiyorum, iki sey birden yurumuyor.:D |
bunun da ilginç bir çözüm yolu var, hiç oradaki kelimeleri merak etmiyor musunuz yaw?.. mesela vitale ne demek, hiç mi düşünmüyorsunuz?..:rolleyes: |
farklı bir soru.hiç fikrim yok |
bu soruyu bir an önce bitirelim de çok değişik bir şifreleme sorusu hazırlıyorum, onu soracağım, çok ilginç ve eğlenceli olacak...;) |
ipucu versen |
Alıntı:
örneğin bu kelimeler arasında anlamını bilmediğin bir kelime var mı?.. |
Alıntı:
|
ben vitalenin anlamını bilmediğinizi düşünüyordum...neyse o zaman şöyle sorayım: anlamını bilmediğimiz bir kelime var ve bilgisayar karşısındayız, ne yaparsınız?.. artık ipucunun en büyüğünü verdim... |
sözlük? |
Alıntı:
|
internet? |
Alıntı:
bak o zaman...:D |
valla daha anlamadim... |
Alıntı:
örneğin google'a bakın, ne bileyim... |
los angeles??? dogrumu |
Alıntı:
istersen açıkla ama bence biraz daha bekle, başka arkadaşlar da gerçeği kendileri görsünler...:D |
aciklayim istersen ama beklerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ok. cevap "Los Agelas'ta" (Los Angeles) googleda arama yaptığında çıkan ilk kelime |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne yalan söyliyim ama google'dan başka bi forumda cevabını buldum sorunun:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok sen sor bu senin işin. söz cevaba bakmadan düşüneceğim:D |
Alıntı:
|
dogru bilenin armagani ne olacak yaw:D:D:D |