![]() |
sinan engin: tigana gider..... Bu adam demirörenin danışmanı maçların yorumladığı zamanlarda izleyin şu oyuncu çıkacak diyor çıkıyor şu futbolcu alınacak diyor alınıyor ..şimdi tigana yı gönderilmeli diyor yakında giderse kimse şaşırmasın ..bir maç alsa bidahakinde kaybeder gelecek yok diyor acilen yollanmalı diyor dinamo macından once gönderilebilir...sadece bilgi vermek istedim |
Öyle birşey demedi... Yrn Tigananın arkasındayız da diyebilirler ben bilmem dedi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Az önce 3.Devre de dedi bende duydum ama çoğu bilindik seyler herkesin gördünü açıkça sölüor.... |
bu halde spor programı bile izlemiyorum,ama sinan engin'in tiganaya kıl olduğuna eminim.Ve yollanmasnı başından beri istiyor,belki onun yorum yapması çok doğru değil,ama doğru soylemiş.. |
boyle giderse yonetimde gider onu biliyordur herhalde demiroren |
BEnce Yönetimin bir sucu yok arkadaşlar ya ibrahim akın sağda oynatılıyorsa yönetimin sucumu bu bence tigananın tigana gönderilmeli açilen |
defol tigana |
hadi tigana fransaya gitsene. |
Sinan Engin sende git ait olduğun yere kazma herif......... |
Tİgananin SÖzleŞmesİ Fes Edİlİrse ÖnÜmÜzdekİ Sezonun Parasi Da Ödenecek.sİnan Engİn,aynen Şunu Dedİ:tİgana Kendİ Biraksa Takimi Da Takimdan Huzurlu Bİ Şekİlde Ayrilsa,parami Da İstemİyorum Dİyİp Çekse Gİtse Dedİ. |
Yönetim yakında istifa edebilir.. ama tiagana etmez dünyanın parasını alıyor çünkü... |
tigana gitsin de yerine kim gelecek bu saatte... |
yazık pararya ya ama başka çare yok,tigananın da kendinin bırakacağını hiç sanmıyorm,niye bıraksın ki kim alır onu hem hazır para akıyo mis gibi,bence başımıza dert olcak bu adam ailton gibi.. |
Bu takım bu kadar rezil ise Demirörene danışmanlık yapan sinanın hiçmi payı yok bu başarısızlıkta.Şu anki durumu bende analiz ederim önemli olan bu duruma gelmeden akıl vermek... |
tigana istifaya zorlanabilir,ama gönderilemez |
Alıntı:
ya madem istifaya razı gelmio istemio yönetim olarak tigananın yanına sinan engin gibi beşiktası tanıyan beşiktası çözen bi adam koysunlar...Artık tigana bunada razı gelmesse dicek bişi yokkk defolllsun gitsin.... |
Tigana Fransa'da Çiçekler Açmış... Bahar geLmiş.. Hadi Sen Git Fransa'da Yaşa Artık He ? Bu ADAM Bizim BAşımıza Bela oLacak ! ! ! :( |
Sinan Engin de ortalığı biraz bulandırmak istiyor gerçi bulanacağı kadar bulanmışta... |
hadi tigana daha gitmedinmi? |
sinan engin büyük bir beşiktaşlı. kimse kusura bakmasın yani. beşiktaşın yetiştirdiği nadir insanlardan birisi. gelsin bakalım menajerliğe neler oluyor. seni seviyoruz imparator:) |
arkadaşlar bu takıma hani inanacaktık hani busene bişey beklemiyorduk hani senenye bekliyorduk herşeyi hani takım genç takımdı. medya dayattı iki maç iyi oynayınca bu takım şampiyon olur diye sizde yediniz. arkadaşlar takım yeni yeni oturacak bu seneyi unutun medyanın gazına gelmeyin biz busene şampiyonluk hedefi koymadık. medya sadece satış yapabilmek için çıkartıyor bunları. bjktv de karakartalforum programında alen abi çok güzel birşey söyledi "beşiktaşta ve türkiyede medyanın hükmedemediği tek yer beşiktaş türübünleri." diye bu oyuna gelmeyin medyanın gazı. tamam takım iyi oynamıyor. ama bu takım daha çok genç. serdar dediğin adam sağ diye alındı ama ilerde her bölgede oynayabilecek düzeye gelecek sadece sabır gösterelim bu adam kendini ne sanıyor ki |
nouma ne demişti tigana komişsyoncu para avcısı.... |
beşiktaşı 4-5-1 oynatacak bir teknik adam istiyorum şahsen |
tigana gidecekte sen okadar herşeyi biliyonda yönetime niye korkundan girmiyon biliyom sende taraftarın tepkisini almaktan korkuyon... |
tigana kalır sinanda gelemez o olur |
sinan engin Beşiktaş ı karıştırmaktan vazgeçsin ve çok bilmişlik havasından da kurtulsun önce. |
gönderebilen varsa gitsin |
Türkiye`de Saat: 01:56 . |