![]() |
Ahmet Çakar Rico Paşa'yı Gördün mü??? Santra programında Ricardinho ile Rico Paşa diyerek dalga geçen Ahmet Çakar'ın pazartesi günü ne diyeceğini çok merak ediyorum.Daha önce de Carew'e futbolcu değil diyen Çakar Rico Paşa'yı dünkü Bursa maçında nasıl buldu acaba??Bence yeni Hagi Ricardinho'dur.Bu kadar!!! |
Ahmet cakar kil oldugum birisi. |
kıl hiç sevmem kendisini |
benim de maçtan çıktığım an aklıma gelen buydu,pazartesi ahmet hoca bakalım neler diyecek diye düşündüm,kazım kanat çok bozacak yayında ahmet hocayı eminim:) |
aynen bende hiç sevmiyorum çakarı.pazartesi yi iple çekiyorum.şu bizim kazım kanat çakarı bozacağa benziyor.inşallah da bozacak... o değilde çakar futbol cudan anlıyormu acaba merak ediyorum??????? |
anti ahmet |
Kendini Bise Sanan G.ZeKaLıLaRDaN BiRiSi.. |
daha bişey görmedi birkaç hafta daha geçsin o zaman görecek aslında.. |
Kazım Kanatın Çakarı bozacağı belli. Ama bildiğim kaarıyla Kazım Kanat Ricardinho gelirken ''Rico Paşa Gelecek Alex Efsanesi sona erecek'' demişti. Dolayısyla Rico paşa diyen Çakar değil Kanat. PAzartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. |
hiç sevmem kendisini |
Ahmet Çakar sölediklerini tınlamıyorum zaten sansasyon yapmak için böle dalga geçici sölemler yapıyor.Rico sahada konuşuyor o istediği kadar konuşsun |
yaa ahmet hoca senin götün acikta kalmis...böyle birsey demidi kazim kanat ona..hahaha....yani bu sözden sonra baska sözüm olamaz benim:D |
Türkiye`de Saat: 19:43 . |