![]() |
Alıntı:
canımmsın Zeynoooomm,heeyyytt bee Afrodizmn öncüsüü :D |
efede başladı hıh tikine helal olsun bu arada efe delikanlılık takı ile falan olmaz takmasını bildiğim gibi başka şeyleride bilirim ;) çapkın olacaksan kendine bakacaksın abi başka yolu yok ayrıca kavgadada başkaları gibi kacmam en önde giderim pısırıklık yakışmaz ok takılarla delikanlılık davasını ayırt edelim please ;) :) |
Kendine Bakmak Takı Takmakmıdır :) |
valla ben antalya cocuguyum girdiğim ortamlar yaşadıgım şeyler kendime değişik bir tarz geitrdim size karşı olabilir ama ailem karışmadıgı sürecede kimse karışamaz takarım imaj değiştiririm değişik şeyler yaparım böyle şeyleri severim monoton yaşamam ayrıca künye kolye ve küper takmışım bunun neresi abartı ? neyse zevkler tartışılmaz ben ortam cocuguyum tercihim bu ama kulağımdaki küpenin delikanlılıgı bozdugunu söyleyen orda durmalı isteyenle istediği yerde istediği şekilde karşılarşırım silahsa silah kasatura ise kasatura sallama ise sallama ile gelirim ama delikanlı bunlara değil yumruğuna güvenir ben yumruğumlada gelirim bilmem anlatabildim mi ? kısacası takı takmak delikanlılıgı bozmaz |
Allah Allah Delikanlılıgı Bozar Diye Kim Söyledi Sen Attın Ortaya Onu ;) |
hayır dediğin şey biraz bu yöne geliyordu ama neyse boşver kırdıysam kusra bakma ama ülkemzide böyle şeyler hep oluyor saçı uzun veya küpe takan biraz yadırganıyor ama cogundan daha delikanlı cıkıyoruz o ayrı bir konu bazıları kavgada kaçıyor bizde en öne atlıyoruz ama dış görünüşümüz bunu gstermeyebilir işte dış görünüşe bakıp insan yorumlamak bence saçma bu yüzden böyle konuştum tekrar kırıldıysan ksr bakma ;) |
|
o kim yaaa |
bakıyorum resimler coşmuş:) görelim karizmaları,güzelleri:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:48 . |