![]() |
cok duygulandım tum bjk lıların okumasını ıstıyorum Girilmez yazılı tabelanın tam altındaydı. Ameliyathanenin o çirkin yüzlü kapısı o ana kadar ona hiç bu kadar soysuz gelmemişti. Başını iki küçük elinin arasına almış, oracığa çömelivermişti. Gözlerinden akan yaşlar Kızılırmak'ın deli suları gibiydi. Varsın aksındı. Hatta hiç durmasındı. Ama doktor amca müjdeli haberi bir an evvel versindi. 'Baban kurtuldu' desindi. 11 yaşındaki o gencecik yüreği şimdi bir ayrı çarpıyordu. Çaresizlik durağında beklemek onu bir hayli yıpratmıştı. Şöyle bir ayağa kalkar oldu. Acıktığını hissetmişti. Ellerine baktı... Kan içindeydi. Üzerinde babasının ona 100. yılda aldığı nostalji formalarından vardı. O günü hiç unutamıyordu. Babası iş çıkışı 'store'a uğramış, akşam yemeğinde ona sürpriz yapmıştı. Heyecandan sabaha kadar formayla dolaşmış, hiç uyumamıştı. Ya şimdi! Babası azraille çatışıyordu. Üstündeki formanın armasını öptü, gözlerini kapadı, ağzından iki üç kelime döküldü: 'Seninle ağladık, senle güldük biz...' Sonra bir duygu sağanağı patladı. Bir türlü gözlerine dolan yaşlara hakim olamıyordu. Formasının alt kısmıyla gözlerini sildi. 'Ne vardı sanki balkona çıkacak' diye kendi kendine hayıflandı. Fenerbahçe maçının atmosferinden etkilenmişti babası... Konya maçından sonra eve geldiğinde şampiyon oldukları sene diktirdiği bayrağı sandıktan çıkarmış, bir güzel ütülemişti. Bayrağı caddeye asacaktı. Ama ip eksikti. Onu da ertesi gün işten gelirken alacaktı. Bu işleri iyi biliyordu. 1982 şampiyonluğunda İstanbul'u bayrak delisi yapmışlardı. Antrenmanlıydı. İpi alıp geldiğinde bir yandan çocuğu ile konuşuyor, maaşını aldığında 1 numaralı Pancu formasını alacağını taahhüt ediyordu. İşte o anda balkonun en bakımsız ve çürük yeri çökmüştü. Babası gözü önünde Beşiktaş bayrağıyla aşağı düşüyordu. Bayrağın balkon demirlerine takılması düşüş hızını kesmişti. Hastaneye nasıl gelmişlerdi hatırlamıyordu. Birden irkildi. Babası hâlâ çatışıyor muydu azraille? Doktor hâlâ neden 'müjde' dememişti? Babası da annesi gibi onu terk mi edecekti? Hüzünler hiç bitmez miydi? Ve kapı açıldı... Doktor karşısında dimdik duran çocuğa ağlamaklı bir sesle ancak 'Kimin kimsen yok mu? ' diyebildi. 'Kurtaramadık' diyememişti bile. Avucunda doktorluğuna lanet edercesine sıktığı bir kağıt parçası vardı. Sessizce uzatıverdi çocuğa... Ufacık elleriyle buruşuk kağıdı düzeltti. Kağıtta; 'Sevdamız uğruna canlar verdik biz Siyahın zindan olsun beyaz aydınlık Herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık' yazıyordu.. http://www.bjkfutbol.com/forum/image...s/icon_sad.gif ( alıntıdır ) |
Valla tüylerim diken diken okudum askımız gercekten böyle sevdikmi ölümüne severiz biz |
herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık...Allah rahmet eylesin... |
çok güzel, hocam bu yazı gerçek mi? |
Be$ikta$li OlMaK BiR AyricaliktiR ....Eline saglik karde$ |
Beşiktaşk budur işte.... |
Alıntı:
|
Takım tutmak taraftarlık , Beşiktaş'lı olmak yaşam biçimi... |
gerçektan çok duygulandım ve harbiden beşiktaşlılık herkese nasip değildir ve beşiktaşlı olmayan bu duyguyu tadamaz |
elineeeee sağlıkkk kardeşim...süper bi yazııı....SİYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIKKKK |
bence arkadaslar bu yazıyı mail yoluylada olsa herkese ulastırmak lazım |
çok güzel bir yazı ama sanki acı üstüne roman yazılmış gibi geldi bana |
cok etkilendım bea BEŞİKTASK SEWDIKMI ÖLUMUNE SEWERIZ... |
bencede mükemmel. beşiktaşlılığım depreşti yine. iyiki beşiktaşlıyım. seninle ağladık senle güldük biz, sevdanın uğruna canlar verdik biz,siyahın zindan olsun beyazın herkeze nasip oılmaz beşiktaşlılık |
Alıntı:
|
süperrr!!!dencek başka laf yok kiii!!! |
gercekten dramatik bi yazı. insanın içi burkuluyor ister istemez. paylaşımın için tşkk... |
Alıntı:
|
yaa harbiden fena oldum...bu hikaye gercek mi???tüglerim diken diken oldu...off bea ne aci..... |
abi sana ne diyeyim iyi ki beşiktaş hep beşiktaş |
...... :( çok duygu yuklu bu yaw |
:(:'( duygu doLu bi oLay herkese nasip oLmaz beşiktaşLıLık yha cok uzldum yha Allah rahmet eylesin |
Alıntı:
|
abi naptın yaw,çok ağır geldi şimdi bu bana |
derler ya ölümüne severler diye işte öyle ALLAH rahmet eylesin cocukta YÜCE ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN VE YARDIMCISI OLSUN |
harbiden çok güzel ..daha önce de okumuştum ama yine de çok etkileyici gerçekten..eline yüreğine sağlık.. |
forzabesiktaş forumunda vardı bu gerçek bi olay galiba |
olmaaz böyle bişey yaa abi bunu bizimle paylaştığın için çok sağol işte BEŞİKTAŞLILIK böyle bisey bize değil eziklere göstermek lazım bunu ibret alsınlar |
allah rahmet elesinn her kula nasip deil BEŞİKTAŞLIILIK !!! |
saolasın asi |
valla cok duygulandim gozyaslarima hakim olamadim allah rahmet eylesin |
eline saglik aga. Süper Yazi. HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIKKKKKKK |
Evet Ya Çok GÜzel OlmuŞ Vede Çok Duygulandim Herkese Nasİp Olmaz BeŞİktaŞ lilik Allah Rahmet Eylesİn |
çok gssl vlla son iki cumlesinde tuylerım hava klktı |
inanmıyacaksınız belki ama aglıyorum.. |
daha öncede yazdım ama tekrar okudum teşekkür ederiz arkadaşım |
gerçek beşiktaşlılık budur işte,çok duygusal bi yazı yaa.tüyleri diken diken edio |
Türkiye`de Saat: 08:42 . |