![]() |
ya aslında ii olur yahudi birinin yönetici olması bis halkın takımıyız ve bizde ırk din cins ayrımı olmaz karTAL KARTAL DIR |
ADAY OLMASI İİ SONRA AZİZ YILDIRIM GİBİ KLUBÜ SAHİPLENİRLER |
Beşiktaş'ta kurul ertelendi Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 27 Ocak Cumartesi gününe ertelendi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Auditorium'unda bugün yapılması gereken genel kurul, 27 Ocak Cumartesi günü aynı yerde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek |
Alıntı:
he bak iyi ki aydinlattin beni yahudi istemiyorum yonetimde.ali kulaksizoglunun dedigi gibi para hersey degil ... |
Kulaksızoğlu'nun 500 oyu geçeceğini sanmıyorum.. |
haddlerini asmislar dayak istiyo bunlar |
o parayı klube borç oLarak vermiş oLabiLir ama bunu medyada özeLLikLe beLirtmesi bi beşiktaş başkanına hiç yakışmamış:( |
yahudi adamdan yönetici olmaz diyenler...o zaman hristiyan futbolcu da oynatmayalım ?..yahudi parasını vermek istemez hristiyan da top oynamaz biz müslüman olduğumuz için değil mi? fotomaç takvim ve diğer ezik medya artık bu saçma sapan haberlerine son versin! |
son dakika....Murat Aksu yeni yönetimde yokum dedi bjk-ankaragücü maçı sonrrası murat AKSU'nun yeni yönetimde olmayacağım diye açıklama yaptığı LİG TV'de alt yazı olarak geçildi arkadaşlar. |
Aksu'dan şok istifa! Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, yeni yönetimde görev almayacağını açıklayarak, istifasını verdi. Aksu 27 Ocak'da yapılacak genel kurulda Yıldırım Demirören'in yeni yönetiminde yer alması için 3 ismi Demirören'e iletti. Başkan Demirören'in bu 3 ismin kulübe para verebilecek isimler olup olmadığını sorması üzerine, Aksu'nun "hayır" cevabıyla bu 3 ismi yönetime almasının mümkün olmadığını ifade ettiği öğrenildi. Yıldırım Demirören'in bu cevabı üzerine, Murat Aksu yeni yönetimde yer almayacağı açıklayarak, görevinden istifa etti. 21.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
Türkiye`de Saat: 23:56 . |