![]() |
Ben murat aksu'nun ne olduğunu neler yaptığını pek anlamadım , + babası bakan olması sebebiyle faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum... |
yazik olur murat aksu en iyi yoneticimizdi ama onun isi degil yonetici secmek... |
yaw yapmaın be murat aksu yönetimde demirorenden iidi o yoksa demirorende olmsın zaten |
bence murat aksu iyi bir yöneticiydi...yani cok seyi iyi ve basarili sekilde dengelliyordu...listeyi cok merak ediyorum, besiktasimizin geleceginide.... |
hayırlı olsun yalvaracak değiliz. böyle kötü zamanda kendi çıkarları için elini taşın altına sokmaktan kaçıyorsa ondan zaten hayır gelmez. bize hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak , Beşiktaş'ımızın çıkarlarını koruyacak adamlar lazım. verdiği hizmetler için tşkk.. eder yolunun açık olmasını dileriz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
murat aksu ya gelince her nekadar tum yoneticiler beceriksiz iken murat aksu aralarinda demirorenden bile daha becerikli bunu kabul edelim... |
murat aksu bana gore buyuk bir kayıp oldu keske kalsaydı.. |
takvim bence bir gazeteden baska herseye benziyor. kale bile almamak gerek bu ezikleri.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:36 . |