![]() |
Alıntı:
|
başkanlığa aday olsaydı keşke |
ilk defa benim düşündüğümü yazmış ama elini cebine atar vaktini beşiktaşa ayırırsa gelsin(her ne kadar istemesemde) |
Alıntı:
|
Kahrolsun Takvim, Kahrolsun Kolpa Basın. Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ. |
ben herzaman söylüyorum beşiktaşlılık içinde varsa zaten yönetimde olması bişey değiştirmemeli ve yönetim dışında da olsa herzaman destek vermeli. |
gidene hayhay |
Aksu'nun yerine Mustafa Erdoğan Beşiktaş'ta yeni yönetimde yer almayacak olan Murat Aksu'nun yerine Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan geliyor Kongre üyesi Mustafa Erdoğan'ın yeni yönetimde yer alacağı belirtidi. Beşiktaş için görev yapmaya hazır olduğunu beirten işadamı Mustafa Erdoğan, "Beşiktaş 'a hizmet etmek için benim için şereftir. Eğer başkanımız uygun görürse seve görev almaya hazırım" dedi. Erdoğan'ın yeni yömnetimde büyük bir oasılıkla asbaşkan olarak görev yapacağı belirtildi. Bu arada yeni yömetimde kesinlikle görev almayacağını açıklaayan Murat Aksu'nun 2007 seçimlerinde milletvekili adayı olmaya hazırlandığı iddia edildi. Aksu'nun ayrıca futbol Federasyonu başkanlığı için gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtildi. kaynak:kartalhaber.com |
Ali Kulaksızoğlu geri çekildi! Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Ali Kulaksızoğlu 11 Ocak tarihinde oluşturduğu yönetim kurulu listesi ile Siya-Beyazlı Kulübün başkanlığına talip olmuştu. Ancak; Kulaksızoğlu, geçen bu 10 günlük süre içerisinde yaşadığı gelişmeler üzerine başkan adaylığından vazgeçtiğini açıkladı. Kulaksızoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Biz, belki dünya tarihinde bir ilk olacak gerekçeyle çekiliyoruz. Herkes, kaybetme korkusuyla, endişesiyle girdiği bir yarıştan çekilirken, biz kazanma ihtimalimiz doğduğu için genel kurula katılmama kararı aldık" diyerek dikkat çekti. Ali Kulaksızoğlu, seçimden çekilmesinin ana gerekçeleri olarak da ; "28 Ocak'taki kongrede oy kullanacak delegelere ismimizi ve ne yapmak istediğimizi çok fazla duyuramadık. Kulüpten bu delegelerin mail ve telefonlarına ulaşmak istedik ancak bu tür bilgiler verilmedi ve yokuşa sürüldük. Herşeye rağmen kazanma şansımız vardı. Ancak hazırlıksız olduğumuzu düşündük. Böylesine bir seçime 5-6 ay önceden kolları sıvamak lazım. Böyle bir durumda seçimi kazanmamız Beşiktaş adına olumsuz sonuçlanabilirdi" dedi Kulaksızoğlu, Demirören'i de eleştirerek "Adaylığımı koyduğum günden bu yana Yıldırım Demirören'in kaybetme çekincesiyle oy potansiyeli olan ama Beşiktaş'a katkı sağlamayacak insanları listesine alacağını gördük. Bu yanlış" dedi. Önemli olan bir başka noktaya da değinen Kulaksızoğlu, "Beşiktaş taraftarı oy verip kendi kulübünün başkanını belirleseydi %90 kazanırdık. Bana taraftarların verdiği destekten çok memnunum. İnternet forumlarında benim önde gittiğim anketler de var. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ali Kulaksızoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Yıldırım Demirören 100. yılda şampiyon olduğumuz son Galatasaray maçı sonrası gözünden akan yaşlarla, Beşiktaş duruşunu sergilemişti. Umarız bu anlamı ifade eden duruşunu son 3 yıldaki hatalarını da düzelterek devam ettirir. kendisine başarılar diliyorum" 22.01.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
hadi hayırlısı |
Türkiye`de Saat: 13:03 . |