![]() |
Kulaksızoğlu geri çekildi! Kulaksızoğlu geri çekildi! Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Ali Kulaksızoğlu 11 Ocak tarihinde oluşturduğu yönetim kurulu listesi ile Siya-Beyazlı Kulübün başkanlığına talip olmuştu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Ancak; Kulaksızoğlu, geçen bu 10 günlük süre içerisinde yaşadığı gelişmeler üzerine başkan adaylığından vazgeçtiğini açıkladı. Kulaksızoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Biz, belki dünya tarihinde bir ilk olacak gerekçeyle çekiliyoruz. Herkes, kaybetme korkusuyla, endişesiyle girdiği bir yarıştan çekilirken, biz kazanma ihtimalimiz doğduğu için genel kurula katılmama kararı aldık" diyerek dikkat çekti. Ali Kulaksızoğlu, seçimden çekilmesinin ana gerekçeleri olarak da ; "28 Ocak'taki kongrede oy kullanacak delegelere ismimizi ve ne yapmak istediğimizi çok fazla duyuramadık. Kulüpten bu delegelerin mail ve telefonlarına ulaşmak istedik ancak bu tür bilgiler verilmedi ve yokuşa sürüldük. Herşeye rağmen kazanma şansımız vardı. Ancak hazırlıksız olduğumuzu düşündük. Böylesine bir seçime 5-6 ay önceden kolları sıvamak lazım. Böyle bir durumda seçimi kazanmamız Beşiktaş adına olumsuz sonuçlanabilirdi" dedi Kulaksızoğlu, Demirören'i de eleştirerek "Adaylığımı koyduğum günden bu yana Yıldırım Demirören'in kaybetme çekincesiyle oy potansiyeli olan ama Beşiktaş'a katkı sağlamayacak insanları listesine alacağını gördük. Bu yanlış" dedi. Önemli olan bir başka noktaya da değinen Kulaksızoğlu, "Beşiktaş taraftarı oy verip kendi kulübünün başkanını belirleseydi %90 kazanırdık. Bana taraftarların verdiği destekten çok memnunum. İnternet forumlarında benim önde gittiğim anketler de var. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ali Kulaksızoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Yıldırım Demirören 100. yılda şampiyon olduğumuz son Galatasaray maçı sonrası gözünden akan yaşlarla, Beşiktaş duruşunu sergilemişti. Umarız bu anlamı ifade eden duruşunu son 3 yıldaki hatalarını da düzelterek devam ettirir. kendisine başarılar diliyorum" kaynak:DHA |
ben de yılmaz erdoğanın abisi zannettim :D:D |
olsaydı iyi olurdu |
rakipsiz iyi olmadı |
Süleyman Eren de yeni yönetimde olmacağını açıkladı Beşiktaş'ta çekilen çekilene !.. Beşiktaş'ta yaprak dökümü yaşanıyor. Murat Aksu'dan sonra Süleyman Eren de Yıldırım Demirören'in listesinden çekildiğini açıkladı. Süleyman Eren, yaptığı açıklamada, 30 Mayıs 2004'te yapılan olağanüstü genel kurul sonrası Beşiktaş'ta göreve başladığını hatırlatarak, "Benim için büyük bir onur olan bu görevi yaparken, ailemi ve işimi ikinci plana attım. O günden bugüne Beşiktaş'ın tüm maçlarına giderek yönetim kurulumuzu temsil ettim. En kötü günlerde bile tek yönetici olarak deplasmanlara gittim" dedi. Yönetim kurulu üyeliği döneminde kendisine verilen 4 amatör branşta da başarılı olduğunu anlatan Eren, şöyle konuştu: "Bedensel engelliler basketbol takımını 2 kez şampiyon yaptım. Ayrıca Bedensel Engelliler basketbolunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul'da gerçekleştirilmesini sağladım. Satranç şubemiz ilk yılında Türkiye şampiyonu oldu. Şu anda da şampiyonluğun en büyük adayı. Göreve geldiğimde kurduğumuz briç şubesi geçen sene Türkiye şampiyonu oldu ve Avrupa'da 4. sırayı elde etti. Masa tenisinde de tarihimizde ilk kez Avrupa kupalarına katıldık. Bu görevleri zevk ve büyük bir heyecanla yaptım." Görev yaptığı şubelerdeki sporcular ve teknik heyetlerle çok iyi bir diyalog kurduğunu anlatan Eren, "Onlarla her zaman beraberdim, ancak büyük bir üzüntüyle onlarla vedalaşmak zorundayım. Bu bir bayrak yarışıdır. Ben başkanımın arzu ettiği listeyi yapması ve önünü açmak açısından yeni dönemde görev almayı düşünmüyorum. Ben Beşiktaşlı olarak her zaman dışarıdan da Beşiktaş'ın hizmetinde olacağım. Yeni yönetici arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Eren, ikinci başkan Murat Aksu'nun da yeni dönemde yönetim kurulunda görev almayacağının hatırlatılması üzerine, "Murat Aksu çok değerli bir yönetici. Beşiktaş için bir kayıptır" yorumunu yaptı. Süleyman Eren, son olarak yönetim kurulu görevi süresince kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. kaynak: ligtv |
bu işin altında birşey var ama neyse hayırlısı olsun |
demirören yeni yönetimde almayacağını açıklamıştır ondan istifa ediyordur :) |
tam da seçim arefesinde herkes patır patır dökülüyor. sorun para dan mı kaynaklanıyor acaba !!! |
ya noluyor? süleyman erende gidiyo, murat aksuda.. kulaksizoglu geri cekiliyor... yönetimde akli basinda olanlarda kaciyor... bizede demirören kaliyor...ooofff ooffff.. |
Murat Aksu istifa etti !! Beşiktaş'ta İkinci başkanı Murat Aksu, genel kurula 1 hafta kala istifa etti. Peki siyah-beyazlı yönetimin son yıllarda en çok eleştirilen ikinci başkanı Murat Aksu neden istifa etti? İşte perde arkasında yaşananlar: Beşiktaş'ta kongre öncesi başkan Yıldırım Demirören henüz tam listeyi belirlemedi. Demirören'in amacı maddi yönden güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak. Bunun için yeni yönetime Murat Akdoğan, Celal Kolat, Mario Berk gibi tanınmış işadamlarını yeni yönetim kadrosunda görmek istiyor. Ancak Murat Aksu da yeni Yönetim Kurulu'nda söz sahibi omak için 3 ismi başkan Demirören'e sundu. Aksu'nun bugün yapılan görüşmede yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun oluşturma isteği de Demirören tarafından kabul edilmedi. Demirören de bu isimlerin maddi olarak kulübe katkıda bulunmak zorunda olduklarını belirtti. Ancak bu 3 yönetici adayının maddi yönden katkıda bulunmayı reddetmesi üzerine başkan Demirören'den veto yediler. Aksu'nun özellikle musevi işadamı Mario Berk'in yönetime girmesine karşı çıktığı öğrenildi. Yaşanan bu liste gerginliği nedeniyle Aksu rest çekerek başkan Demirören'e istifasını sundu. |
Türkiye`de Saat: 11:38 . |