![]() |
ya bu cümlenin kaynagi yokmu??? ben bugün ligtvden duydugum kadariyla istifa etmemis, sadece yeni yönetimin icine girmek istemiyormus...bunuda murat aksu kendisi ömer güvence telefonda demis... |
arkadaşım kaynak dha.. |
Belki böylesi iyidir... |
Alıntı:
|
giden gider kalan saglar bizimdir ... |
Alıntı:
|
25 milyon dolarını istedi 25 milyon dolarını istedi Beşiktaş'ta Murat Aksu depreminin ardından ikinci şok da başkan Yıldırım Demirören'den geldi!.. Sabah gazetesinin 23 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan Fatih Doğan imzalı habere göre, kulübe verdiği borç 25 milyon doları bulan Demirören, A.Gücü ile oynanan kupa maçına, Beşiktaş'ın karar defterini getirterek yönetim kurulu üyelerine '25 milyon dolar borca karşılık Demirören'e senet verilmesi' kararını imzalattı. Cumartesi akşamı vedaya hazırlanan yönetime yemek veren Demirören, Aksu ile gelinen yol ayrımının arifesinde bir ilke daha imza attı. A.Gücü maçının devre arasında stada getirttiği karar defteri için imza toplayıp, "Demirören'e olan 25 milyon dolar borca karşılık 5 senet verilmesi" kararını apar topar onaylatan başkanın bu tavrı "Kulüpteki geleceğini garanti görmediği için parasını sağlama alıyor" diye yorumlandı. Seçimde rakipsiz kalan, camiadan destek alan Demirören'in istediği yönetimle seçilmesi garanti olmasına rağmen alacağı için böyle bir yola başvurması yönetim arasında şok etkisi yarattı. Nitekim imza atmayan Murat Aksu'nun ayrılık kararı almasında "Senet" operasyonunun da etkisi olduğu iddia edildi. AKLA GELEN BAZI SORULAR! 1- Başkan borcuna karşılık senetler için imzayı, statta apar topar niye attırdı? 2- Kulübün yönetim karar defterine atılan imzalar sonunda Demirören'e kesilecek 5 senedin tarihi ne olacak? 3- Başkan yeni kuracağı yönetimin uzun ömürlü olacağını düşünmüyor mu? Ve bu nedenle de parasını sağlama mı almak istedi? 4- Böyle bir yola başvurarak muhaliflerine 'gelen önce benim paramı öder' mesajını mı veriyor? kaynak: fotomaç |
daha düne kadar ali kulaksızoğlu başkan adayıydı bu durumda demirören seçimi kaybetme durumu olduğu için 25 milyon euroluk 4 senet halinde istemesi doğal idi. zaten m.aksu ile aralarının açılma sebebi buydu seçimi kaybederse bu parayı nasıl alacaktı. 4 seneti yönetim kuruluna imzalatmak istedi m.aksu imzalamayınca m.aku ben yokum dedi. peki şimdi nolacak? demirören e rakip olmadığı için bence m.aksu ile tekrar bir araya gelecek ve senetlerden vaz geçecek |
Bunlar biran önce kulübü terketmeli bence. |
Kazancı'nın şartı Bahattin Demir! Demirören ikinci başkanlık için Cemil Kazancı'ya yine teklif götürdü. Kazancı "Bahattin Demir de olacak" dedi. Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören, Murat Aksu şokuyla sarsılırken, Çarşamba günü mesai bitimine kadar vereceği son listesini şekillendirmeye çalışıyor. Demirören dün Cemil Kazancı'yla bir araya gelerek daha önce yaptığı ikinci başkanlık teklifini yineledi. Eski yönetici Bahattin Demir'le birlikte yönetime girmek isteyen Kazancı'nın son kararını yarın sabah Demirören'e bildireceği öğrenildi. Kazancı yönetime girme şartı olarak Bahattin Demir'in de Demirören'in listesinde olmasını istiyor. İŞTE LİSTENİN SON HALİ Bu son gelişmelerden sonra başkanın kesinleştirdiği isimler: Kenan http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...JkZjQ0Mw%3D%3D Öner (Emekli Müsteşar), Ertunç Soğancıoğlu (Doğan Fak. Genel Müdürü), Bülent Deriş (İşadamı), Hüseyin Yücel (Emekli Memur), Levent Erdoğan (Avukat), Aziz Çankırı (Müteahhit), Celal Kolat, (İşadamı Toyata), Murat Akdoğan (Baymak), Yağmur Sağnak (GNC Ceo), Gülnaz Arsel (Koç-İletişimci), Mario Berk (Berk Çorapları), Hakan Aksoy (İşadamı), Adnan Demirkırdı (Sanayıci). Listeye girmesi beklenen isimler ise şöyle: Cemil Kazancı (Aksa'nın sahibi), Bahattin Demir (İşadamı), İlhan Durusoy, Erdal Torunoğulları (İşadamı) VAHAP HACIOĞLU |
Türkiye`de Saat: 04:09 . |