![]() |
Kalkavan ve Demir'e 'Hayır' Perde arkası... Beşiktaş'ta eski yöneticiler Hakan Kalkavan ve Adnan Demir başkan Yıldırım Demirören'den veto yediler Beşiktaş'ta Demirören ve Aksu'nun seçim belirlemesine 1 gün kala kulisler bir hayli arttı. Antalya'da çalışmalarını sürdüren Yıldırım Demirören'e bazı grup ve derneklerden Hakan Kalkavan ve Adnan Demir'i listesine alması için baskı yapıldığı belirtildi. Demirören'in yakın dostlarına, "Hakan Kalkavan ve Adnan Demir madem bu kadar çok yönetici olmak istiyorlardı neden 2 sene önce istifa ederek bizleri zor durumda bıraktılar. Kendilerine güvenerek bir daha yola çıkmam" dediği öğrenildi. |
Müthiş iddia... Uslu ve Polat'tan 'Aziz Çankırı' ricası Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Beşiktaş seçimleri için kulis yaptığı iddia edildi Mahmut Uslu ve Adnan Polat'ın Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve İkinci başkan Mahmut Uslu'yu telefona arayarak Aziz Çankırı'nın yeni yönetimde yer alması için ricada bulundukları öğrenildi. Başkan Demirören'in de Fikret Orman'ın eski ortagğı Çankırı'yı listesine almaya hazırlandığı vurgulandı. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
Alıntı:
ne demek oluo bu ya bazı ezık we cınconlu yonetıcı arayıp rıca etmesı uzerıne baskan bırılerını mı koycak lısteye anlamam mumkun dııl |
çok büyük rakip:) |
http://i.karakartal.com/images/haber...miroren018.jpg Demirören'in listesi hazır 18 kişinin yer alacağı yönetim kurulunda Murat Aksu ve Kenan Öner'in de isimleri yer alıyor Siyah beyazlı kulüpte ilk olarak 20 Ocak cumartesi günü saat 10.00'da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Salonunda yıllık olağan mali genel kurul düzenlenecek. Bu toplantıda istenilen çoğunluk sağlanamazsa, mali yıllık mali genel kurul 27 Ocak Cumartesi günü katılımcıların sayısına bakılmadan aynı saat ve aynı yerde gerçekleştirilecek. Mali genel kurulda Beşiktaş'ın 01.01.2006 - 31.12.2006 dönemi Yönetim Kurulu'nun idari ve mali bakımlardan ayrı ayrı aklanmasının oya sunulması ve 2007 Mali Yılı Bütçesi'nin okunması, görüşülmesi ve kabulu yapılacak. Seçimden bir gün önce olan bu toplantıda başkan Yıldırım Demirören'in karşısında yoğun bir muhalefet olmadığı için hararetli tartışmaların yaşanması beklenmiyor. Aynı zamanda Beşiktaş kulübünün, Demirören'e 30 milyon YTL'i aşkın borcunun bulunması da mali kongrenin seyirinin normal geçeceğini izlenimini veriyor. Genel Kurul toplantısı Mali kongreden bir gün sonra ise Beşiktaş kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısı yapılacak. Ancak bu toplantı mali kongrenin yapılacağı Lütfi Kırdar Sergi ve Kongre Sarayın'da gerçekleşmeyecek. Seçim Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 10.00'da yapılacak. Siyah Beyazlı kulübün yeni dönemdeki başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği genel kurul ilk olarak 21 Ocak pazar günü düzenlenecek. Ancak istenen çoğunluk, yani seçimde oy kullanma hakkı bulunan 11.340 delegenin yarısından 1 fazlası sayısına ulaşılamazsa, katılımcı sayısına bakılmadan yapılacak son genel kurul 28 Ocak'ta yine aynı salonda gerçekleştirilecek. Beşiktaş kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısı başkan adaylarının konuşma ve programlarının takdiminin ardından, seçim ve sayım işlemi ile son bulacak. Yıldırım Demirören'in listesi hazır Olağan seçimli genel kurul toplantısına sayılı günler kala başkan Yıldırım Demirören, belirlediği ilk yönetim kurulu listesini yarın kulübün Divan Başkanı Şeref Nasır'a teslim edecek . Kapalı zarf usulü ile verilece bu listeyi Nasır, Cumartesi günü açacak. Liste vermedi ki son işlem ise 24 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek. 21 Ocak'taki seçimlerede çoğunluk sağlanamadığı takdirde, yönetim kurulu listesini değiştirme şansı bulunan Demirören, nihali listesini 24 Ocak saat 18.00'e kadar Şeref Nasır'a teslim edecek. Demirören'in bugün itibari ile tek rakibi gözüken Ali Kulaksızoğlu ise listesini ve başvurusunu geçtiğimiz hafta içinde divan başkanlığına vererek resmi adaylığını açıklamıştı. Yıldırım Demirören'in yarın divan başkanlığına vereceği yönetim kurulu listesi ise netleşmeye başladı. 18 kişinin yer alacağı yönetim kurulunda görevde olan yönetim kurulundan Murat Aksu ve Kenan Öner'in isimleri kesin olarak yer alıyor. Şimdiki yönetimden tekrar listeye girme şansı bulunan tek isim ise Süleyman Eren. Öte yandan yeni listenin netleşen diğer isimleri ise şunlar. Celal Kolat, Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, Ertunç Soğancıoğlu, Cemil Kazancı, Yılmaz Ekergil, Gülnaz Arsel, Murat Akdoğan. Yıldırım Demirören'in belirlediği bu isimler dışında bugün bir sürpriz yaşandı. Demirören'in başkan olduğu ilk dönemde listesinde yer alan ve daha sonra istifa eden Hakan Kalkavan'a tekrar teklif götürüldü. Kalkavan'ın yeni yönetimde yer alıp almayacağına henüz karar vermediği öğrenilirken, kesin kararını yarın öğle saatlerine kadar açıklayacağı öğrenildi. Kalkavan konu ile iligili olarak " Yıldırım Demirören benim 30 yıllık arkadaşım. Bana gel yeniden beraber çalışalım dedi. Ama kesin kararımı henüz vermedim. Vereceğim kararın Beşiktaş' hayırlı olacağına inanıyorum" dedi. Kaynak: DHA |
Beşiktaşımıza yararlı iyi bir yönetim olsunda kim olursa olsun yeterki bizim yüzlerimizi güldrsünler. |
hadi hayırlısı. umarım daha iyi bir yönetim şekli olur. |
Kıvanç Oktay Son Oluşumda Olmayacak Beşiktaş'ta son dört buçuk yıldır yöneticilik yapan Kıvanç Oktay, yaklaşık 8 ay önce kulübün futbol şubesinin kapatılmasının ardından, geri plana çekilmişti. O günden buyana Asbaşkanlık görevini sürdüren Oktay, yönetimden istifa etmemişti. Siyah beyazlı kulüpte yaklaşan genel kurul öncesi tekrar Beşiktaş yönetimi içinde yer alamayacağına açıklayan Kıvanç Oktay, çok yıprandığını ve geri plana çekilmesinin kendi açısından çok doğru bir karar olduğu belirtti. Oktay başkan Yıldırım Demirören ile aralarında en ufak bir sorunun olmadığını da sözlerine ekledi. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi olduğunu ve Asbaşkanlık görevinin de sürdüğünü belirten Oktay, "Yaklaşık dört buçuk yıldır Hem Serdar Bilgili, hem de Yıldırım Demirören döneminde yöneticilik yaptım. Ama herşeyin bir zamanı var. Beşiktaş’ta yeterince görev yaptığıma inanıyorum. Görev yapacak çok insan var. Zaten son 7 - 8 aydır kendimi geri çektim. Yeni yönetim kurulunda da yer almayacağım için, benden sonra gelecek arkadaşların önünü açmak istedim. Kulüpteki aktif olarak görev yaptığım dönemde çok göz önündeydim. Hakketmediğim eleştirilere maruz kaldım. Bir noktadan sonrada çok yıprandığımı hissettim. İçinde bulunduğum yönetim kurulunu da yıpratmaya başlamıştı bu eleştiriler. Yönetim kurulu ile aramızda bir problem olduğu için geri çekildim diye bir şey söz konusu değil. Benim Yıldırım Demirören ile sadece kulüp ilişkim yok, enişte kayın birader ilişkimiz var. Sonuçta benim biraz daha geri plana çekilmem kemdim açısından daha doğruydu. Bugün de doğru yaptığıma inanıyorum. Bir yerden sonra nerede duracağımızı bilmemiz lazım" dedi. Oktay, kulübün futbol şubesi başkanı görevini yürüttüğü dönemde göz önünde kendisi olduğu için, olumsuz sonuçların ardından cezanın kendisine kesildiğini söyledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın da bugünlerde kendisine yapılan muameleyi gördüğünü belirtti. "Geçmişte benim yaşadığım olayları şimdi Tigana yaşıyor" diyen Kıvanç Oktay Tigana’nın çok zor bir ortamda görev yaptığını vurguladı. Oktay ayrıca yönetim kurulu ile teknik adamın arasının kötü olma gibi bir lüksü olmadığını dile getirdi. Kendi döneminde yapılan Ailton transferi başta olmak üzere, takıma alınan futbolcular konusunda eleştirilen Kıvanç Oktay, Ailton’u kendisinin almadığını söyledi. Göreve geldikleri ilk dönemde anlaştıkları teknik direktör Vincente Del Bosque’yi de medya ve camiadan gelen baskıların karşısında duramadıkları için gönderdiklerini belirten Oktay, Del Bosque’nin erken gönderildiğini, paniğe kapılarak aldıkları göreve son kararını uygulamadıkları takdirde Beşiktaş’ın bugün çok daha iyi durumda olacağına inandığını söyledi. Beşiktaş’ta yönetici olarak görevini tamamladığını belirten Oktay, "5 yıl veya10 yıl sonra ne olur bilemem ama şu gün için ne yöneticilik ne de başkanlık gibi bir düşüncem yok. Yöneticilik gelip geçicidir, kalıcı olan Beşiktaşlı olmaktır" dedi. Hürriyet |
bu nasıl bir iştir Müthiş iddia... Uslu ve Polat'tan 'Aziz Çankırı' ricası Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Beşiktaş seçimleri için kulis yaptığı iddia edildi Mahmut Uslu ve Adnan Polat'ın Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve İkinci başkan Mahmut Uslu'yu telefona arayarak Aziz Çankırı'nın yeni yönetimde yer alması için ricada bulundukları öğrenildi. Başkan Demirören'in de Fikret Orman'ın eski ortagğı Çankırı'yı listesine almaya hazırlandığı vurgulandı. Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
ayıptır bizim yönetimi eziklermi kuracak yıldırım out ali in forza ali başkan |
Türkiye`de Saat: 12:22 . |