Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi

Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi (http://besiktasforum.net/forum/index.php)
-   Konu Arşivi (http://besiktasforum.net/forum/forumdisplay.php?f=96)
-   -   Seçim ve Genel Kurul hakkında herşey bu topicte (http://besiktasforum.net/forum/showthread.php?t=16520)

özgür_1903 17-01-2007 09:53

"İMZA İÇİN DELEGELERE BASKI YAPILIYOR" http://www.maraton.com.tr/images/print.gifHaberi yazdırın17f_write_month(1) Ocak 2007 09:11http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0117091103.jpg
Olağanüstü genel kurul için toplanan imzaların delegelere baskı yapılarak alındığını belirten Futbol Federasyonu Başkanı, "Bilsem ki, inanan 110 kişi imza vermiş, hemen bırakırım. Ama biz kesinlikle çekilmeyeceğiz" dedi.

FUTBOL Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, görevden uzaklaştırılmaları için kendisine ve delegelere çeşitli baskılar yapıldığını belirterek, "Asla pes etmeyeceğim. Bildiğim yolda sonuna kadar gideceğim. Dimdik ayaktayım. İmza toplanması için delegelere müthiş baskılar yapılıyor. Pek çok delege içi kan ağlaya ağlaya imza atıyor. Ama demokrasi mücadelesini kazanabilmek için sonuna kadar savaşacağım. Koltuk sevdalısı değil, futbol sevdalısıyım" dedi.

Antalya Kemer’de dün yapılan federasyon yönetim kurulu toplantısı öncesi son derece sert açıklamalarda bulunan Ulusoy, olağanüstü genel kurul için toplanan imza sayısının 58’de kaldığını ve bunların da henüz incelenmediğini vurgulayarak şöyle konuştu:

Yalan söylüyorlar

"Her kim 110 imza topladım diyorsa yalan söylüyor. Gönderilen imzaların önemli bölümü, hür irade ile verilmiş değil. Benim çekilmemi isteyen kişiler, kendi güçleri ile imza toplamadılar. İmza atanların yarısı beni aradı ve ’Sayın Başkanım, bize baskı yapıldığı için içimiz kan ağlaya ağlaya imza attık. Büyük baskı altındayız’ dediler.

Seçimle gideriz

Hukuki bir yol kullanılmıyor. Ama ben hukuki yol kullanacağım. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Sert tavırlar içinde değilim. Futbol kavgası değil, demokrasi mücadelesi veriyorum. Bilsem ki, inanan 110 kişi imza vermiş, başkanlığı hemen bırakırım. Koltuk sevdalısı değil, futbol ve demokrasi sevdalısıyım. Delege arkadaşların baskı görmesi beni son derece üzüyor. Biz seçimle geldik, seçimle gideceğiz. Bizim karakterimizde pes etmek olamaz.

Ben de toplarım

Ayakta kalmak ve mücadele etmek zorundayız. Türk futbolu adına bir misyon üstlendik. Teslim olmamız söz konusu değil. Kesinlikle çekilmeyeceğiz. Eğer böyle bir çekilme olursa, Türk futbolu adına yazık olur. Bunun önü açılır. Diyelim ki imzalar sonrası seçim oldu. Ben de hemen 90 imza toplarsam, ne olacak. Üstelik ben imzaları çok daha kolay toplarım. Futbolu kaosa sürüklemeye kimsenin hakkı yok".

Hükümet beni istemiyor

Futbola hizmet etmek için tüm gücü ile çalıştığını kaydeden Haluk Ulusoy, şöyle devam etti: "Hükümet artık beni istemiyor. Bu son derece açık. Ama ben Türk futbolu ve demokrasi adına korkmadan, çekinmeden, inandığım yolda devam edeceğim. Toplanan imzalar doğrultusunda hukuki süreci başlatırız. Ama bu imzalar önümüzdeki hafta toplansa bile, olağanüstü genel kurul için 60 gün gerekir. Bu da önemli milli maçlar ile aynı tarihlere denk geliyor. Herkes Milli Takımımız’ın maçlarını düşünmek zorunda. Yunanistan ve Norveç ile karşılaşacağız. Bunları kazanırsak grup birincisi olacağız. İşte bu nedenle biz mali genel kurulda seçim kararı alalım diyoruz.

BAKAN, ŞiKEDE NEDEN SUSTU

GÖRÜŞMEMİZDE Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e de göndermede bulunmaktan çekinmeyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, "Şunu da önemle belirtmek isterim ki, önceki dönemlerde şike ve bahis gibi çok sayıda çirkin iddialar gündeme geldi. O zaman sesini çıkartmayan Sayın Bakan, şimdi bizim için teftiş kurulu raporu hazırlatıyor. O dönem acaba nerelerdeydi? Niye sesini çıkartmadı? Şimdi biz yasal olmayan neler yaptık? Herkes bu soruların cevabını vermeli ve vicdanının sesini dinlemelidir" ifadelerini kullandı.

ADAM GELDiM ADAM GiDECEĞiM

GEÇMİŞ dönemde federasyon olarak büyük başarılara imza attıklarını ifade eden Haluk Ulusoy, "Futbolumuzu müthiş bir noktaya getirdim. İnanılmaz bir bütçeye ulaştık. Vatandaşlarımızı sevinçten sokağa döktüm. Şimdi soruyorum, bana bu yapılanlar reva mı? O kadar ilginç ki, beni suçlayacak bir şey bulamadılar, ama çıkarta çıkarta 19 bin liralık alacak davası çıkardılar. Gerçekten ayıp ve üzüntü verici. İsteseydim bu parayı öder, davayı düşürürdüm. Ama benim için adamlık önemli. Adam geldim, adam gideceğim. Her zaman temiz oldum, temiz kalacağım. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Hürriyet

AloneWolf 17-01-2007 10:14

߀§îKTâ§ Camiasından Yıldırım Demirören'e Destek
 
http://www.haberler.com/medya/haber/...56_71030_o.jpg
Resmi büyütmek için tıklayın

߀§îKTâ§ Camiasından Yıldırım Demirören'e Destek

Beşiktaş Kulübü'nün 27-28 Ocak 2007 Tarihlerinde Yapılacak Mali ve İdari Kongresi Öncesi Takımın Önde Gelen İsimleri, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın Davetinde Bir Araya Gelirken, Toplantıda Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e Destek Kararı Çıktı.


Beşiktaş Kulübü'nün 27-28 Ocak 2007 tarihlerinde yapılacak mali ve idari kongresi öncesi takımın önde gelen isimleri, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın davetinde bir araya gelirken, toplantıda Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e destek kararı çıktı.

İstanbul Üniversitesi'nin Baltalimanı'ndaki tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Mesut Parlak'ın yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu üyeleri ile Nevzat Demir, İhsan Kalkavan, Tuncay Özilhan ve Aydın Ayaydın gibi siyah-beyazlı camianın önde gelen 30 ismi katıldı. Toplantı sırasında dışarı çıkarak basın mensuplarına bir açıklama yapan Rektör Mesut Parlak, yüreği Beşiktaş için atan insanları bir arada görmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "Toplantıda Yıldırım Demirören yönetimine destek olma yönünde görüş birliğine vardık. Yıldırım Demirören yönetimine sonuna kadar destek verilecek. Hiçbir ayrımcılık yok, herkes tek yürek. Tıpkı Türkiye Cumhuriyeti'nde olduğu gibi tek ulus, tek bayrak olarak Beşiktaş da yoluna devam edecek. Bu birliktelik yıkılmayacak" dedi.


Beşiktaş Kulübü'nün şuan için başarılı olduğunu söyleyemeyeceklerini kaydeden Parlak, "Ancak bugün Beşiktaş için olan, dün Fenerbahçe, önceki gün de Galatasaray içindi. Birtakım eksiklikler olmuştur. Sayın başkan da zaten bazı hatalar yaptığını söyledi. Bundan sonra Beşiktaş önüne bakacak. Bu dev kadro, daha da büyüyecek bu kadroyla çok güzel noktalara gelecek" şeklinde konuştu.

Mesut Parlak, toplantıda çeşitli önerilerin de olduğunu söyleyerek, "Bunlar değerlendirilecek. Destek vereceğiz ama bu hesap sormayacağız demek değil. Artık Beşiktaş dikensiz gül bahçesi değil. Herkes attığı adıma, verdiği karara özen gösterecek" diye konuştu.

Toplantıya katılan herkesi kendisinin arayarak davet ettiğini belirten Parlak, "Rahmi KoçABD'deydi. Ömer Sabancı yurt dışına çıkacağını söyledi. Ünal Erkan'ın da yoğun bir programı vardı. Bu nedenle katılamadılar. Burada olmayı herkes istedi" şeklinde konuştu.

Beşiktaş camiasının birlik ve beraberlik toplantısına katılan isimler şöyle:

"Prof. Dr. Mesut Parlak, Yıldırım Demirören, Şeref Nasır, Erdoğan Demirören, Tuncay Özilhan, Zafer Yıldırım, İhsan Kalkavan, Hasan Arat, Kemal Ulusu, Nevzat Demir, Cemil Kazancı, Murat Aksu, Fahrettin Curoğlu, Celal Soydan, Ahmet Kılınçoğlu, Erdoğan Nasır, Aydın Ayaydın, İlyas Tunaoğlu, Hulusi Özdurmaz, Levent Erdoğan, Tayfun Demirören, Uğur Ekşioğlu, Alaattin Çelik, Numan Ceyhan, İlker Özbilek, Kenan Öner, Aşkın Gedizli, Sedat Kesen, Orhan Ertanhan, Levent Çifter."

(EYB-KÇ-RO-S) (İhlas Haber Ajansı)

wardaw 17-01-2007 10:20

destek verelim ama körü körüne değil.

wardaw 17-01-2007 10:22

yıldırım git gide sertleşmeye başlıyor. sonunda başımıza iş açılmasın.

wardaw 17-01-2007 10:23

bence geri almamalı çünkü bu borcuda kendi yaptı.

özgür_1903 17-01-2007 15:38

DÜZE ÇIKARACAK YÖNETİME DESTEK VERİRİZ!" http://www.maraton.com.tr/images/print.gifHaberi yazdırın17f_write_month(1) Ocak 2007 14:27http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0117151119.jpg
Beşiktaş Kulübü'nün eski başkan adaylarından Fikret Orman, Beşiktaş'ı düze çıkaracak yönetimlere destek vereceklerini söyledi.

Fikret Orman, Radyospor'da yayınlanan ''Bülent Yüksel'le İmza'' programında yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş'ın sorunları var ve Demirören'in kafasındaki listeyi biliyoruz. O listede arkadaşlarımız var. Bize bu listeye destek vermek ve Beşiktaş'ın sorunlarının çözülmesine katkı sağlamak düşer'' dedi.

Orman, genel kurul üyeleri olarak kendilerine düşen görevin, Beşiktaş'ı içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtarmaya yardımcı olacak projelere destek vermek olduğunu ifade etti.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın dün organize ettiği toplantıya eşinin doğum günü organizasyonu nedeniyle katılamadığını ifade eden Orman, ''Yüzde yüz katılmak istiyordum, ancak eşimin doğum günüyle ilgili bir davette olduğum için katılamadım. Orada olamamamın başka bir sebebi olmadığının
bilinmesini isterim'' diye konuştu.

Dünkü toplantının iyi niyetle yapıldığını, ancak tarihi olarak nitelendirmenin doğru olmayacağını kaydeden Orman, ''Beşiktaş'ın önemli sıkıntıları ve problemleri var. Bu problemlerin aşılabilmesi için iyi bir yönetim
kurulu olması ve camianın o yönetim kurulunun başarılı olması için destek vermesi gerek. Bunu zaman gösterecek. Biz iyi olması için Beşiktaş'ın başarısı için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve tüm desteği vereceğiz. Şayet Yıldırım Demirören seçimi kazanırsa ondan sonraki süreci ona teslim ediyoruz. Artık
geminin kaptanı o. İyi yönetirse oradaki insanlar ona destek verecektir. İyi yönetemezse oradaki insanların desteği önemli olmayacaktır. Bu kulüp milyonlara mal olmuş bir kulüptür. Herkes birer önde gelen taraftardır. Memnunsuzluk olduğu takdirde gereken yapılır'' şeklinde konuştu.

''ÇOK İYİ BİR LİSTE OLUŞTURMASINI İSTİYORUZ''

Orman, Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu listesinden haberdar olmadığını kaydeden Orman, ''Ancak benimle birlikte bütün Beşiktaşlılar, çok iyi bir liste oluşturmasını istiyoruz. Bize sorulursa iyi bir liste oluşturması için destek vereceğiz'' dedi.

Demirören'le bir görüşme yaptığını belirten Fikret Orman, şöyle devam etti:
'Fakat bu görüşme geçmiş dönemde benimle birlikte hareket eden Sayın Aziz Çankırı ve Sayın Levent Erdoğan'la ilgili değildi. Genel anlamda fikrimi almak istemiş. Başkan, hür iradesiyle herkesi listesine almakta serbesttir, öyle olmadır. Çünkü o ekiple o çalışacak, benim ona (onu al onu alma) diye bir şey söylemem, söz konusu olamaz. Ne ben ona bu saygısızlığı yaparım, ne de Başkan'ın böyle bir şey kabul etmesine müsaade ederim. Başkan hür iradesiyle bir liste oluşturacaktır. Levent Erdoğan daha önce benim aday olduğum yönetim kurulunda listemizde olan ağabeyimizdi. O kendi aralarında olan diyalog itibariyle beraber çalışmak istemişler. Eğer listede varsa başkanın takdiridir. Aziz Çankırı da benim çok yakın dostum. Eskiden bir işimizde ortaklık yaptığımız dostumdur. Eğer girerse çok mutlu olurum. Ama hatırlatayım. Ben 'şunu alın bunu alın' diyemem. Ben de liste oluşturdum. Liste oluştururken gazetelerde hep isimler çıkardı. Gazetelerde yazan bu isimlerden yüzde 50'si veya 60'ı da gerçek değildi. Ama haftaya çarşamba günü kesin listeler belli olur.''

''Demirören'in listesinde olan isimler Beşiktaş'ı düze çıkarabilir mi'' sorusuna Orman, ''Bu denklem bizim çözeceğimiz denklem değil. Beşiktaş'ın sorunlarını en çok sayın başkan biliyor. Bu sorunları çözmek için yapacağı yönetim kurulunda bize destek düşüyor. Katkı sağlarsak da mutlu oluruz ve bunu istiyoruz'' şeklinde cevap verdi.

Meric 17-01-2007 16:01

tek yürek olmak lazım

iLHAN-MANSiZ 17-01-2007 16:25

ya bu adam o kadar çok konuşuyor ki artık söyledikleri kaile bile alınmıyor...şahsen ben Beşiktaş taraftarı olarak ciddiye almıyorum...

Salihcan 17-01-2007 19:02

3 senede yaptığı hatalardan umarım ders almıştır Demirören. Umarım bundan sonra iyi bir yöneticilik gösterir

ferro1903 17-01-2007 19:15

Fikret Orman da Demirören Dedi
 
Bir önceki genel kurulda başkanlık yarışında Yıldırım Demirören'e geçilen Fikret Orman, Beşiktaş'ı düze çıkaracak yönetimlere destek vereceklerini söyledi...
Fikret Orman, Radyospor'da yayınlanan ''Bülent Yüksel'le İmza'' programında yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş'ın sorunları var ve Demirören'in kafasındaki listeyi biliyoruz. O listede arkadaşlarımız var. Bize bu listeye destek vermek ve Beşiktaş'ın sorunlarının çözülmesine katkı sağlamak düşer'' dedi.
Orman, genel kurul üyeleri olarak kendilerine düşen görevin, Beşiktaş'ı içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtarmaya yardımcı olacak projelere destek vermek olduğunu ifade etti.
İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın dün organize ettiği toplantıya eşinin doğum günü organizasyonu nedeniyle katılamadığını ifade eden Orman, ''Yüzde yüz katılmak istiyordum, ancak eşimin doğum günüyle ilgili bir davette olduğum için katılamadım. Orada olamamamın başka bir sebebi olmadığının bilinmesini isterim'' diye konuştu.
Dünkü toplantının iyi niyetle yapıldığını, ancak tarihi olarak nitelendirmenin doğru olmayacağını kaydeden Orman, ''Beşiktaş'ın önemli sıkıntıları ve problemleri var. Bu problemlerin aşılabilmesi için iyi bir yönetim kurulu olması ve camianın o yönetim kurulunun başarılı olması için destek vermesi gerek. Bunu zaman gösterecek. Biz iyi olması için Beşiktaş'ın başarısı için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve tüm desteği vereceğiz. Şayet Yıldırım Demirören seçimi kazanırsa ondan sonraki süreci ona teslim ediyoruz. Artık geminin kaptanı o. İyi yönetirse oradaki insanlar ona destek verecektir. İyi yönetemezse oradaki insanların desteği önemli olmayacaktır. Bu kulüp milyonlara mal olmuş bir kulüptür. Herkes birer önde gelen taraftardır. Memnunsuzluk olduğu takdirde gereken yapılır'' şeklinde konuştu.
''ÇOK İYİ BİR LİSTE OLUŞTURMASINI İSTİYORUZ''
Orman, Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu listesinden haberdar olmadığını kaydeden Orman, ''Ancak benimle birlikte bütün Beşiktaşlılar, çok iyi bir liste oluşturmasını istiyoruz. Bize sorulursa iyi bir liste oluşturması için destek vereceğiz'' dedi.
Demirören'le bir görüşme yaptığını belirten Fikret Orman, şöyle devam etti: "Fakat bu görüşme geçmiş dönemde benimle birlikte hareket eden Sayın Aziz Çankırı ve Sayın Levent Erdoğan'la ilgili değildi. Genel anlamda fikrimi almak istemiş. Başkan, hür iradesiyle herkesi listesine almakta serbesttir, öyle olmadır. Çünkü o ekiple o çalışacak, benim ona (onu al onu alma) diye bir şey söylemem, söz konusu olamaz. Ne ben ona bu saygısızlığı yaparım, ne de Başkan'ın böyle bir şey kabul etmesine müsaade ederim. Başkan hür iradesiyle bir liste oluşturacaktır. Levent Erdoğan daha önce benim aday olduğum yönetim kurulunda listemizde olan ağabeyimizdi. O kendi aralarında olan diyalog itibariyle beraber çalışmak istemişler. Eğer listede varsa başkanın takdiridir. Aziz Çankırı da benim çok yakın dostum. Eskiden bir işimizde ortaklık yaptığımız dostumdur. Eğer girerse çok mutlu olurum. Ama hatırlatayım. Ben 'şunu alın bunu alın' diyemem. Ben de liste oluşturdum. Liste oluştururken gazetelerde hep isimler çıkardı. Gazetelerde yazan bu isimlerden yüzde 50'si veya 60'ı da gerçek değildi. Ama haftaya çarşamba günü kesin listeler belli olur.''
''Demirören'in listesinde olan isimler Beşiktaş'ı düze çıkarabilir mi'' sorusuna Orman, ''Bu denklem bizim çözeceğimiz denklem değil. Beşiktaş'ın sorunlarını en çok sayın başkan biliyor. Bu sorunları çözmek için yapacağı yönetim kurulunda bize destek düşüyor. Katkı sağlarsak da mutlu oluruz ve bunu istiyoruz'' şeklinde cevap verdi.


Türkiye`de Saat: 20:00 .

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580