![]() |
Beşiktaş'a NBA'den transfer Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, kadrosuna bir Amerikalı daha kattı. Siyah Beyazlılar, Ivan McFarlin ile anlaştı. Şampiyonluk için sezona başlayan ve kadrosunu güçlendirmeye devam eden Beşiktaş Cola Turka, Donnel Harvey'in ardından bir başka Amerikalı Ivan McFarlin'e de Siyah Beyazlı formayı giydirdi. Oklahoma State Koleji'nde basketbol kariyerine başlayan Amerikalı oyuncu, 33 maçta 12,5 sayı, 7,4 ribaunt, 1.6 asist ortalaması ile görev yaptı. McFarlin, 2005-2006 senesinde Fransa'nın JSF Nanterre takımında da görev yaptı. ABD'li oyuncu, Fransa'da oynadığı 34 maçta 16.4 sayı, 9.9 rebaunt'luk performansı ile göz doldurdu. Son olarak NBA takımlarından Philadelphia 76ers'ın formasını giyen Ivan McFarlin, 2.04 boyunda ve pivot olarak görev yapıyor. Bu sezon NBA'de 11 maçta görev yapan ve 26 Nisan 1982 tarihinde Missouri City'de doğan McFarlin, hafta sonunda İstanbul'a gelecek. |
nba i her gece takip eden ve hayatının yarısı nba ile geçen biri olarak söylim çok gereksiz bir transfer,sırf nba patentli diye alınacak adam değil ve ayrıca murat didin nasıl onay veriyor anlayamıyorum,ne pivotlar var çok para vermeden alabileceğimiz ama hayırlısı olsun.. |
istatistikleri (:) ) gayet iyi ama pivot bolluğu oldu takımda bi tane guard alınsaydı iyi olurdu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ostojic ten iyi olduğu kesin salles tan başka adam akılı uzunumuz yok ben yararlı olacağına inanıyorum |
ostojicten iyidir herhalde hiç kanım kaynamadı ostojiçe |
hayirlisi insallah iyi transferdir.. |
inş yerinde bi transferdir...hayırlısı olsun bakalım:confused: |
inş. bizm için ii olr.. |
K. thopmson gibi,bud eley gibi,varda gibi,wright gibi uzunlardan sonra kimlerle ilerlemeye çalışıyoruz,üzücü bir durum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
carew ler noumalar ilhanlar şimdi bobo nobre ve gökhan g. |
sanırım ostojic ten iyidir. kendini gösterip başarılı olur inş. |
Hadi Hayirlsi |
Mcfarlin ismi iş yapar oyununu aytek'e sormak lazım.. |
Şu anda Ratko Varda ve Michael Wright ikilisinin olduğunu hayal ediyordum da... |
Anlamıyorum bu yonetimi bi kac dolar için wrighti sattilar ! şimdi olsaydı fener macini kesin kazanirdik Lİgde de daha ii durumda olurduk... |
Wright gittiğinde belli olmuştu böyle olacağı.Anlaştık diyorlar sonra Pau Orthez'e kaçırıyorlar. |
Alıntı:
ewet ya o kewın thopmson bud eley hala unutamıorum cok ıı pıwotlardı |
Alıntı:
takımda pıwot bollugu warken mı takımda bı tane pıwot solesene bana |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:02 . |