![]() |
Sizce Demirören in yeni yönetimi başarılı olacakmı? Kongrede başka aday olmadığına göre başkan yine DEMİRÖREN olacak gibi. Sİzce yeni yönetim kurulu başarılı olacak mı? |
Benim YILDIRIM DEMİRÖREN e güvenim kalmadı bence başarılı olamaz. |
bencede hayır.. |
umarım |
Yıldırım demirörenden bi cacık olmaz yeni yönetim umarım basarılı olur ama hiç inanasım gelmio.. |
elbette başarılı olsunlar isterm ama pek de güvenemiyorm:(:( |
yaptıkları yapacaklarının temınatıdır yanı cewabımı anladınız sz |
Bu kulübün dev büyüklüğündeki gövdesine soğan büyüklüğündeki başların hükmetmesi kulübüde, taraftarı da zavallı durumuna düşürmektedir. |
bence bu sene bomba gibi patlicaz ins. ;) Inadina Yildirim Demirören.. Niyemi : bu borcu o yapti, o silecek... ;) |
Hayir olamayacak ... |
başarılı olmasını umuyoruz. bakalım neler olacak.. |
kulübün borcu yüzünden kimse yönetime aday olmuyor.bir de kızdığım şey varlıklı insanların kartalımıza el atmaması hem beşiktaş'lıyım diyorlar hemde taşın altına ellerini koymuyorlar.birlik olup en güçlü yönetimle kartalımızı düzlüğe çıkartmalılar.sonra herkesin güvendiği ve saydığı birini kartalımızın başına gelmeli.yoksa demirören'le bu iş yürümez.daha çok üzülürüz. |
hyr olmazZz.. |
ins olurlar ama hic guvenc vermiyorlar.... hayir diyorum ben |
bence geçen sezaon yaptığı ahataları anladı biraz daha dikkatli olacaktır ve başarıya ulaşacaktır... |
hiç sanmıyorum ama inşallah başarılı olur... |
keşke basarılı olsa ama bence cok zor zaten yerine gelecek adayda yok bu yuzden ona mecburuz su sıralar |
umarım olur |
olmak zorunda |
umarım olur |
Insallah olur ama inanmak zor gibi |
bende ufak da olsa bir ümit war...Yapmış olduğu hatalardan birazz da olsa ders aldığını düşünüyorum... |
olacak eminim hersey süper gideceginden |
insallah ama basarili olcani sanmiyom |
Göreceğiz |
Türkiye`de Saat: 16:23 . |