![]() |
Alıntı:
mustafa denizli biliyor diye ayrıca hiçbirşey konuşmayacakmıyız arkadaşım |
Alıntı:
|
ismail köybaşını hiç izlemedim ama forumda kendisi hakkında iyi yorumlar yapıldı,onun dışındakiler ise bana göre Beşiktaşta oynayacak kapasitede değil |
Alıntı:
Ben izledim ismail köybaşın ı iyi bir sol bek olur . |
Alıntı:
|
risse veya gökhan inleri once alalım sonra bı de mehmet topuzu alalım delgadoya artık by by dıyelımde yerıne adam gıbı bır oyun kurucu getirelım takımın birde sag kanatta oynayacak adam gıbı bırısını getırrsek holoskoyu forvette oynatabılırız sper bı takım olur |
Arkadaşlar herkesin görüşünü özgürce söyleme hakkı vardır saygı çerçevesince ,bu forumun tarafı yoktur,eleştiri her zaman olacaktır başkanından futbolcusuna kadar,tek tarafımız Beşiktaşımız |
Alıntı:
|
Beşiktaşıma Alınabilecek oyuncular: 1- Sezer Badur 2- Arda Turan 3- Semih Şentürk 4- Nuri Şahin 5- Mehmet Topal 6- Ufuk Ceylan 7- Tuncay Şanlı 8- Bilica 9- Mehmet Topuz Aldınmı türkiye liginden veya türk kökenli bunları alacaksın. bunun haricindeki oyuncular gibi bizim alt yapıda bir çok oyuncu var. artık beşiktaşım ibreyi yükseltti. riske giricek durumu yok. Bize direk zirve oynatacak oyuncular lazım. Bu saydığım isimlerin yanınada şuan kadroda bulunan ve bence yetersiz gördüğüm (Delgado-Zapo-Bobo-cisse ) nin yerine üst düzey 4 tane yabancı alacaksın yeterde artar bile. ( Gudjohnsen(bobo)- Rosicky veya Sapara(delgado) -Papa guaye(zapo)-(Genç Bir afrikalı olabilir veya fransa liginden bir tane bulunabilir(cisse)) bilmem yanlışmıyım. |
Alıntı:
Ver 100 milyon euro bütün bu transferler yapılsın :D :D :D biraz gerçekçi olsanız nasıl olur. |
Türkiye`de Saat: 18:14 . |