![]() |
bence beşiktaşa türk forvet şart diyorum çünkü bi forvet sakatlandığında sıkıntı yaşıyoruz....... |
ben buyuk dusunuyorum 1 yıllık kıralık olarak carlos tevez orta sahaya dıego defansa papa guaye yerlı topuz ve caner erkın ondan sonra tum stad kombıne olur ve transfer parasını zaten cıkarırsın ve sampıyonlar lıgınde besıktası seyredın ondan sonra |
Alıntı:
hııı martins de nevzat demir önünde yatıp kalKıo:D kesn geLr |
İşte Büyük Transferler...Geleceğin Beşiktaşı için... Abi bana saydırmayın futbolcuları... Beni transferden sorumlu kişi yapsınlar... 20 kişi alırdım Beşiktaşımıza... İşte Alıcaklarım;... Caner ERKİN Lulinha İsmail KÖYBAŞI Murat CEYLAN Serkan KIRINTILI Papa GUAYE Jaja Sezer ÖZTÜRK Ferhat ÖZTORUN Nené Tolga ZENGİN Cenk (Denizli Kalecisi) Bojan KRCKIC Serkan KURTULUŞ Jo (M.City'li) Jem KARACAN Aydın YILMAZ Colin-Kazım RİCHARDS Micah RİCHARS (M.City'li) Gareth Bale gibi genç yatenekleri alırdım... BY ER iyi günler diler.... |
Buda benim dusuncem: Ilk 11: -----------Rustu------------ --Ekrem---P.Gueye---Sivok---Riise-- ------------Ernst---Fink-------------- --M.Topuz-----Riquelme-----Tello-- --------------Kuranyi-------------- Yedek: Hakan.A. Caglar Ibrahim.T Caner Holosko Ozer.H Nobre |
gökhan inler nuri şahin özer hurmacı ismail köybaşı ve emre güngrör gibi genc turk yetenekler ve delgado zapo ve boboyu gonderıp yerlerine cok ıyı yabancılar alınmalı |
Ben hiç kimseyi almazdım kendim oynamak isterim. Çarşıya 3 lü çektirirdim. hemde bonservisim yok abicim alın beni ya. doğuştan beşiktaşlıyım abi ya ne azizeyi aradım nede cinconluyum dedim. Tertemiz beşiktaşlıyım abi 5 sene amatör oynadım abi. Aileme değil sadece yedi cihana sorun beşiktaşlıyım. 32 yaşındayım env erimli çağımdayım abi |
çok ii bi kaleciyede ihtiyacımız var. rüştünün ayağından çıkan toplar sürekli taca gidiyor, yan toplara çıkışı tam bir facia. sadece karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda iyi ama o kadarda olsun dimi. |
Sol bek'e riise gelse.Zaten kalitesi tartışılmaz.Forvete de vagner love gelse.Aşırı teknik bir oyuncu değil ama hırslı,kıvrak ve en önemlisi iş bitirici.Ayrıca çok sempatik ikinci bir nouma vakası olabilir.Soyadından da bir sürü tezahurat çıkar. :) |
Lulinha Keirrison Dentinho Hernanes Banega |
Türkiye`de Saat: 01:10 . |