![]() |
türkiyeden alınacaklar konusunda en çok fikirbirliğinde olduklarımız murat ceylan, ismail köybaşı ve sezer öztürk...umarım alınırlar...bu arada murat ceylan sıkı da beşiktaşlıdır, m.topuz gibi çakma da değil (bkz. ekşi sözlük murat ceylan konu başlığındaki resim) |
Alıntı:
dikkat edersen tartıştığımız konuda yazılan şu: lulinha ve marko marin,ikisi de ileriye dönük orta saha oynuyor.galiba ikisi de 19 yaşında,ikisi de çok ucuz.lulinha 1.5 milyon euro 500-600 bin euroya alınabilir.marko marin gladbach'da lulinha corinthians'ta oynuyo.bu transferler beşiktaşı tek başına şampiyon yapabilir Bende buna göre yorum yapıyorum Burada ismi geçen oyuncular yabancı oyuncular. Dolayısıyla konteynjan sıkıntısı olabileceğini bunun şuan için gerekli olmadığını söyledim. Yoksa ben neden geç oyuncuya karşı olayım.Genç oyunculara karşı bir art niyetim mi var? |
lulinha ve marko marin |
Luis Fabiano Clamente(sevilla) Maxi Rodrigez (atl.Madrid), Mancini (inter),Lucho Gonzalez (porto) Al bakalım bunları nasıl başarı yakalayabiliyorsun Türkiyede kimse rakip olmaz C.L'de de bayağı adımızdan söz ettiririz.Büyük bir hayal ama takımında böyle kaliteli adamlar olsa nasıl olur ? .......................Rüştü...................... .... ..Ekrem........İ.Toraman.....Sivok....İ.Köybaşı(Ça ğlar)... .......Mancini.....Lucho GonzaLez...Ernst...M.Rodrigez.... .......Luis Fabiano Clamente..... Nobre... Hakan tello fink serdar Kur. Batuhan Gökhan zan uğur :D:D:D:D:D |
marco van basten |
nuri şahin ve wagner love bunlar gbi genç tecrübeli futbolcular alınabilir |
bencede bjk nin şu an sol bek (ismail) alması lazım bir bek zaponun yerine (papa gueye) bir orta saha uğur incemanın yerine alternatif(murat ceylan) delgadonun yerine bir orta saha çift yönlü (lucho gonzales,sezer öztürk) ve bobonun yerine bir forvet (pavluchenko,cavenaghi,gomis,pizarro,santa cruz) alması gerekir bunların dışında eren güngör, caner erkin, ufuk ceylan, nuri şahin gerçekten iyi futbolcular |
Sizce kimleri transfer etmeliyiz.. Turkiyeden yada yabancı hangi futbolcuları transfer etmeliyiz.. Gercekçi fikirlerimizi paylasalım istedim.. Benim dusuncem Turkiyeden ;Bilal - Ankaraspor, Murat - Antep Yabancı olarakta; Delgado -Zapo -Bobo yerine Tabata -Papa Guaye - Wagner love Ayrıca Batuhanın donmesini ve altyapıdan sol bek cikarmak iyi olur diye dusunuyorum(ibonun yedegi olarak) |
Konu Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır , iyi forumlar. |
riise rosicky wagner love-zapo delgado bobo yerine yerli |
Türkiye`de Saat: 21:58 . |