![]() |
En iyi transferimiz BAŞKAN VE YÖNETİM olur. |
En iyi ve en gerekli transferimiz BAŞKAN ve YÖNETİM olur |
çok çok özel bir oyuncuya gerek yok..Yeterki iyi pas atabilsin,pas alışverişini sağlasın..öyle 10 gol-15 asist yapmasına gerek yok..dediğim gibi , iyi oyun kursun, pas alışverişini sağlasın.. |
quaresma, mehmet topuz, elano, defansa ne ferrairisi cannavaro ayarı bi topcu bu yönnetim hiçbirini alamaz o yüzden çok konuşmayalım bi 10 sene daha şans gülerse şampyon oluruz |
Nuri Şahin |
İyi bir 10 numara lazım |
---------------Pavluychenko------------------------ ---------------------------------Delgado/Nihat-------------- ---------------------Van der vaart------------------ Tello/yusuf----------------------------------Murat Ceylan ---------------------Fink/Ernst-------------------------- Ismail------------Sivok--------------Toraman------Ekrem ------------------------Rüstü----------------------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
niye?? :mad: su anki takim mac basina 4 tane gol yemiyor. bu takim hic yemez ;) benim kurdugum takim su anki takimdan cok daha iyi ;) bu takimla rahat sampiyon olabiliriz :cool: |
Sergen doğru teşhis koymuş. Denizli, Tello' ya çok fazla görev veriyor. O, bunu yapabilecek kapasitede değil. İyi oyuncu fakat takımın beyni olamaz. Keşke satsaydık... Tüh... Şu forvete dönük orta saha oyuncusunu alsak iyi olurdu ama çok geç kaldık. hrrr. |
Türkiye`de Saat: 21:52 . |