![]() |
nihat nihat gelsin,hallolur herşey... |
Alıntı:
rico mu gitsin. sen iyimisin. adam süper. topu ayağına alınca yeterki biri kaçsın hemen top onun ayağına konduruluyor. daha ne istiyorsun. delgado kesinlikle bir oyun kurucu değil. deli dolu bir adam. nasıl ona güvenebilirsin? |
TABİKİİİİ BENNNNNNNNN GELMELİYİMMM BEN DE KADİR TİNTAŞ BENİ HERKES ÇOK İİ TANIR ŞUANKI KADROMUZDAKİ ÇOĞU FUTBOLCUDAN EMİN OLUN ÇOK DAH İYİYİM AMA BAZI NEDENLERDEN DOLAYI OYNAMIYORUM ARTIK NEYSE ARTIK |
bize iş yapacak türkiyeden sadece iki veya üç futbolcu varbiri kaleye hakan arıkan diğeri ya mehmet topuz yada gökdeniz ama mehmet bize daha uygun yani volkan yaman, memet yıdız felan topçular zaten bizde var hemde çoooook... |
kalecimiz runje gayet ii |
önce bir teknik direktör ü alalımda sorna onun istediğidoğrultuda oyunculara yöneliriz |
Hehe sende heryere aynı şei yazıosn ama çok haklı bluorm seni yni |
Türkiye Ligi nden gelmesini en cok istediginiz FUTBOLCULAR???? Aslinda birco oyuncu var benim begendigim... Ama su anda en cok isimize yarayacagini düsündügüm futbolcular. Mehmet Topal Gökhan Ünal Gökdeniz Sizin de görüsleriniz bekliyorum... |
ya abi böyle konular zaten açılmıştı aynı konuları dönüp dönüp açmayalım dikkat edelim lütfen |
Alıntı:
Ben su an Türkiye liginde oynayan Futbolculardan bahsediyorum.Yukardaki tavsiye edilen furbolculara bi bak istersenn Son 5 gündür hep ayni konular var degisik olarak bunu acmak istedim... |
Türkiye`de Saat: 03:22 . |