![]() |
kardeşim iyi futbol iyi oyuncularla oynanır değil mi?herkesin hayalleri var,,benimkiler de bunlar.eziklerle mücadelenin tek yolu iyi oyunculara sahipolmak.bobo en az 5 yılı var iyi olması için,kaleciyle karşı karşıya kalıpda atamadığı sayısız pozisyon var..kesinlikel satıp yıldızlar alınmalı |
ya can senin ki hayal bile değil ayrı bir şey kaka shevchenko drogba sence türkiyeye gelir mi biraz mantıklı düşün lütfen |
BARHONDA...toraman-g.zan defansta iyi gözüküyorlar yanlarına JAAP STAM iyi olur demiştim sence kim? |
kartalizma ne yapayım abi adam alıyor van hojdonk,alex,ortega,appiah,kenneth andersson, sen alıyorsun baki,ali güneş,bobo,fahri tabii şampiyon olamazsın.yıldız şart kaka drogbayı yönetim artık uyansın diye demiştim |
Alıntı:
|
kaçı iyi çıktı bunların yapma yaa? sadece carewle zago iyiydi..bize ilhan mansız-nouma-amokachi gibi savaşçı ruhda oyuncular lazım..amaral vardı o bile yerdeki topa kafayla vururdu |
iyi çıksın cıkmasın ama carew 13 gol attı bobo 19 gol attı sence hangisi daha faydalı ricardinho 2 dünya kupasında oynadı kleberson manchesterdan geldi dünya kupasındaoynadı ailton almanyada gol kralı oldu bunlar gayet iyi şeyler biz oynatamıyorsak suc bizizmdir |
ricardinho mu faydalı alex mi? bobo mu tuncay mı? lucescu gelirse bobo forma yüzü göremez bu oyunuyla..ben gönderilmesinden yanayım 2yıldız forvet kesinlikle alınmalı tabii yönetimde para varsa.. |
ricardinho ile alex aynı mevkilerde oynamıyor ama sen ikisini aynı tutuyorsa tartışmaya bile gerek yok |
alex gelsin derim |
Türkiye`de Saat: 18:10 . |