![]() |
isterseniz ben size kadroyu vereyim 1 hakan 2 serdar kurtuluş 3 gökan zan 4 lucio 5 ibrahim üzülmez 6 memet topuz 7 delgado 8 makalele 9 tello 10 bobo 11 kanute |
arkdaşlar biliyorum bütçemiz kısıtlı yalnız quaresma süper bi oyuncu runje gitsin en azından 1 yabancı hakkı daha doğar onun yerine de önlibero veya sağ kanat oyuncusu alınmalı ozmn beşiktaşımız büyük işler başarır bi kampanya başlatalım quaresma'yı isteyenler olarak bana katılanlar destek versin yönetime iletelim |
dense bile alınmıoki |
reyes,mılıto,tevez,brett emerton,Juan Valencia,agaghowa,giuseppe rossi ,blasi,Wilhelmson,wender,vayrynen,tardelli,mathijs en,sebastian pardo,cangele,riquelme gibi bonservise para gerektirmeyen adamlar alınmalıı...!!!! |
Tacchinardi |
QUARESMAAAAAAAAAA VEE ZE ROBERTO AMA İKİSİDE ZORR BİDE PORTEKİZ U-21 DE VAR ABİ MANYAK HERİF GOL ATTI İSMİNİ HATIRLAYAMADIM KOŞAN PRES YAPAN ŞUT ÇEKEN OYUN KURAN Bİ ADAM EEE DAHA NE YAPCAK |
kimi alırsak alalım da sahaya ruhunu koysun pascal nouma gibi ilhan mansız gibi markus münch gibi olsun.....RUHunu koysun sahaya herşeyini bu takıma versin....... |
makalele yi isterdim ama olmadı gönlümde yatan çok oyuncu var ama imkanzılara oynamayalım boumsong gelirse ii olacak |
2007 - 2008 Futbol Sezonunda BEŞİKTAŞIMIZIN KADROSU. 2007 - 2008 Futbol Sezonunda BEŞİKTAŞIMIZIN KADROSU1- RÜŞTÜ REÇBERHAKAN ARIKAN2- İBRAHİM TORAMANYABANCI3- GÖKHAN ZAN YABANCI4-İBRAHİM ÜZÜLMEZ (MEHMET SEDEF)5- SERDAR KURTULUŞ6- MEHMET YOZGATLIBurak YILMAZ7- TELLO(İBRAHİM AKIN )8 - KORAY AVCI(YABANCI )9- RİCHARDİNHO(DELGADO) 10- NOBRE 11- BOBOSİZDE KENDİ KAFANIZDAKİ KADRONUZU YAZIN |
Hakan Arikan I.uzulmez gokhan zan Ibrahim Toroman Yabanci Tello Koray(serdar kurtulus) Delgado(ricardinho) M.Yozgatli Yabanci Bobo(nobre) |
Türkiye`de Saat: 06:53 . |