![]() |
ze robertoo |
beyler ıkı ısım alınsa yeterdı gökhan unal ve mehmet topuz kayseriyi nasıl tasıdıklarını bılıorz en azndn sag kanadımıza mehmetı alabılsek cok isimize yarardı bılmıorz ama oda duyumlarıma göre mehmet topuz fenerbahceye hala gıtme sansı varmıs insallah gıtmez diyorum bize gereken bu ıkısı baska gerek yok:d |
MEHMET TOPUZ VE GÖKHAN ÜNAL ortak açıklama yaptılar hiçbir yere gitmeyeceğiz die bu sene kayserideler artık gidemezler tükürdüklerini yalamazlar bence sağ kanada mehmet yozgatlıda çok iyi oldu |
tabi yha mehmet yozgatlıyıda unutmayalım basarılı ıı bı oyuncu oda bakalım insallah tukurduklerını yalamazlar |
leverkusenden juan ı alınabilir...duvar gibi adam...elden düsme adamlara tonlarca para vereceklerene juan a 3-4milyon euro versinler defansı biraz daha toparlarız diye düsünüyorum... |
baki'nin dayıoğlu... |
beni dermişim:D forvet olsun ronaldo |
ya saçma gazetelerin en hasında (fotospor) mido diye bir söylenti var. benim kaç gündür dilimde. mido çok iyi olur gibi geliyor. bide stopere ronaldo tipi bir oyuncu şart |
baki nin ailesinden olmasın ya mustafa abi :D hiç yoktan ricardinho ' nun amcaoğlu gelsin |
forwete Santa Cruz defansa Boumsong alınsa çok süper olr bu takım:) |
Türkiye`de Saat: 11:33 . |