![]() |
Lua Lua..... |
--------------------------------rüştü-------------------------------------- serdar kurtuluş-----------i.toraman----------diatta---------------------deli- --------------------------------------------------------------------------- ---------------------------cisse----------delgado-------------------------- --------------------------------------------------------------------------- serdar özkan----------------------------------------------------------tello ----------------------------cesar delgado-----------nobre----------------- son maçtan sonra bence böyle bir kadro olmalı cesar delgadoyu çok beğendim yönetim alır inşallah |
herhangi bir golcü |
POSTİKA PORTO DAN ALINMALI BOB NUN YANINA HEM 25 YAŞINDA HEMDE YETENEKLİ BİR GOLCÜ |
bi forvet gelsinde adam akıllı yeter yıldız istemioruz eli ayagına hakim biri yok mu yaw |
Alıntı:
|
mutlaka yerli bir forvet lazim , yabancilar cok simariyo |
samaras, manchester city satilis listesine koymus genc super yetenek |
Alıntı:
|
AGUERO athletico madridden.....saka saka:D BERBATOV tottenhamden......buda sakaydi:D saka bi yana bence postiga yi alirsak iyi olur arkadaslar AGUERO yu taniyormusunuz bilmiyorum ama gelecegin dünya futbolcusu, bir kac yil icinde görürsünüz |
Türkiye`de Saat: 14:52 . |