![]() |
bizraz gerçek biraz hayel defansa melberg önlibero lucho gonzalez sol caner sağ mehmet t. forvet c.cole carew |
Riquelme bence orta sahamız çoşar o zaman parayıda düşünürsek |
Alıntı:
|
manisalı selçuk alınabilir orta sahaya ayrıca ben defansa adama çok ihtiyacımız olduğuna inanmıyorum daha çok sağ ve sol beke ihtiyacımız var baktığımız zaman milli takımın 3 stoperi zan, toraman, ve ibrahim kaş bizde defans alınması demek 2 sinin yedek bekletyilmesi demek illa defans alternatifi olsun diosan mellberg edmilson yedek bekletilmez al ankaragücünden emre yi baki yerine onu oynatırsın hemde yabancı hakkın durur |
ya ben holoskonun gelmesini çok istiyodum. bişey de anlatmıyolarkii hiç bişey anlamadım gelicek mii gelmicek mi ama tabi zeroberto da olabilir:d |
milan baros olsun takima cok faydasi olur bence besiktas delgadoyu hic birakmasin süper bi futbolcu |
messiiiiiiii |
defansa melberg orta sahaya sissoko forvetede carew gelirse koparız |
fabregas |
Bence Edmilson alınmalı adam hem ön libero oynar hem defansta hatta oyun kurucu olarakta kullanabilirsin yaşı da müsayit (30) ayrıse sent-ettien den PASCAL Feindouno da mükemmel olur hem pascal hem de Amokachi tarzında |
Türkiye`de Saat: 23:56 . |