![]() |
Jean Makoun + Feindouno yada Kader Keita=Fransa liginden adamlarım. |
Juan Sebastián Veron BİRAZ YAŞLI AMA BÜYÜK KATKI SAĞLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM |
Mehmet Topuz, Türkiyenin mevcut en iyi orta sahası.. |
collocini adı geçiyor..umarım olur..balyapmayan arılardan bıktık..bizim klüp futbolcu pişirme yetiştirme yeri değil..biz büyük klübüz ama takım olamadık bu sene..bu takımda bu sene beni heyecanlandıracak birisi yok..nouma ilhan zago ronaldo sergen..yazarken heyecanlanıyo insan.. |
Pes oynayanlar bilir Coloccini çok iyidir. Aslen stoper ama sağ bek ve ön liberoda oynayabiliyor. Koray'ın yeri başkaydı ama maneviyat olarak olmasada maddi olarak Koray'ın eksiğini aratmıycak bir oyuncu. Benim bide yine genç bir kanat oyuncusu tercihim var bu 88'li sanırım. İsmi Steven Defour. Duyduğuma göre şuan serbestmiş ve geleceği çok parlak bir oyuncu. Aslen sağ olmak üzere iki taraftada oynayabiliyor. Çok hızlı ve tekniği yüksek. Şimdi alırsak ve azcık sabredersek (higuain'de olması gerektiği gibi ! ) bikaç sene sonra değerini artırabilecek bir oyuncu. Yaşlı alıyoruz sonra ya gitmek istemiyorlar yada bizi zarara sokuyorlar başımıza bela oluyorlar. Genç alalım tecrübeyi hepbirlikte Beşiktaşımızda kazansınlar. Şimdide iyiler ilerde dahada iyi olurlar. Benim naçizane fikirlerim bunlar. Tabi bunlar için rico elimizde kaldığı için bi kaç oyuncumuzu Türk statüsüne sokmak lazım. Şu an 6+1 hakkımız tamamen dolu. |
RONALDİNİO MESSİ HENRY DROGBA GERARD TEVEZ YAYA TOURE NESTA AL AL BİTMEZ |
Arkadaşlar mantıklı ve alınabilecek oyuncuları yazsak daha iyi olur. Sadece futbol oyunlarında Beşiktaşımıza geldiğini göreceğimiz oyuncuların adını zikretmek komik oluyor bence. |
Şu an itibariyle sola sorin stopere colluccini ve sağ kanada alınabilirse topuz. |
mehmet topuz ve edmilsonun hemen alınmasını isterim..sezon sonu da iyi bir sol back ve cissenin yerine almiron gelebilir süper olurrr |
valla fenerin kıçına tekme vurduğu futbolcuları almasınlarda kimi alırsa alsınlar.. |
Türkiye`de Saat: 03:55 . |