![]() |
Defansa iyi bir stoper şart topu oyuna iyi sokacak tecrübeli bir adam ... birde ortasahaya bir adam gerekli bana göre Cisse olmadıgı zaman kim oynayacak bilemiyorum ... |
ist.bş.bld'den marcus Vinicius ve iyi bir sol bek |
Karim Haggui ve Muhammed Zidan..Çok açık ve net |
Arkadaşlar bütçe kısıtlı edmilson thuram bunlar çok pahalı ayrıca alexandre pato italyau 21 deki milan da oynuyo kaka ronalado ve o vazgeçilmez takımı satsak belki alırız |
dün aksam Ghana - Namibia macina bakdim ve ortasahadan Kingstone cok begendim. Arastirma sonucu, HoM iskoc takiminda oynuyor. |
Zidane zaten bizimdi beyler, BIZIMDI ama kacirdik :( |
bence mehmet tpuz defansa ıse puyol :) |
Robert Kovaç-Tozo |
ibrahim üzülmezi yerine kim gelirse gelsin ayrıca kale bence facia kaleyi bulan gol oluıor bi kaleci alsak mesala pletikosa süper olurdu paramı yok al petkovici rüstden we hakandan iidiir |
Sezon sonunda: 1- Mehmet Yozgatlı ve Baki Mercimek kesin olarak gönderilmeli. 2- Ali Tandoğan ve Mehmet Sedef'in durumlarına da sezon sonuna kadar gösterecekleri performanslarına göre karar verilmeli. 3- İbrahim Üzülmez de 1 sezon daha oynayıp jübile yapmalı. MEHMET TOPUZ - CANER ERKİN - BEKİR İRTEGÜN VEYA SELÇUK İNAN 1 TANE DE ÇOK KALİTELİ BİR YABANCI TRANSFER EDİLMELİ. 4 GELEN 4 GİDEN YETER. |
Türkiye`de Saat: 11:38 . |