![]() |
ya buarada ben signatür ayarlarımı güncelleyemiyorum ya .. konuyla alakası yok kusura bakmayın ya ..:( :( :( |
touluse takımından sol bek mathieu yu almalıyız ertuğrul hoca ibo bir kere orta açamıyor . |
dnipro dnipropetrovsk ta forma giyen ukraynalı rusol alınmalı |
real sociedad da oynayan danimarkalı forvet 190 lık skoubo ya dikkat sociedad istese bjk verir iyi ilişkiler var. |
arkadaşlar beşiktaş savaşçı istiyosa schalkeden westemann veya rafinha alınmalı |
chievo da oynayan nijeryalı 21 yaşındaki obinna türkiyede yer yerinden oynar adamda bir bilek bir hız var muhteşem hızla teknik yan yana gelmiş |
ofansif oyuncular arasında bristol city oynayan sproule 27 yaşındaki kanatları iyi kullanan teknik bir oyuncu |
Zaragoza da oynayan 9 numaralı sol açık kanat oyuncusu SERGİO GARCİA !!! |
beşiktaşa bence runye nin takımında lyondan kiralık gelen remy diye bi oyuncu var o alınsın diyorum.defanslara karşı alerjisi var .hallaç pamuğu gibi dağıtıyor.bobo giderse yerine bitirim olur. |
Alıntı:
ya var ya... bole hani aazindan bal damlio derler ya ayynen ole...hehe...:congrats: ilk etapta forvete gerek yok bence, dediin gibi bi topuz bi de saalam on liberoyla zaten bizim forvetler de isler baya...ama bi de sol bek lazim gibi gelio bana... |
Türkiye`de Saat: 16:15 . |