![]() |
Bence yapılması imkansız bir kadro değil ama bu yönetimle çok zor.İbrahim Üzülmez bir sene daha oynayacağım dediği için yazdım. |
Alıntı:
|
yönetim transferden anlayan yönetici alsın takıma... |
Bu takima yeni ba$kan alinmali ... |
Arkadaşlar hala yaptığınız kadrolara nasıl oluyorda İ. Üzülmezi yazıyorsunuz ? Ertuğrul Sağlama ulaşma şansım olsa yalvaracam , şu baki ile ibrahim üzülmezi gönder diye. bence yapılacak transferlerden çok gidecek adamlar önemli. 1 sene daha Beşiktaş ımın defansında baki ve üzülmezi görecek olmanın düşüncesi bile beni delirtiyor. |
forvet sorunumuz yok defansa adam lazım en az 4 tane ve bunların 2 si saglam stoper olmalı yabancı olmalı fahride mutlaka takımda tutulmalı |
bocada oynayan forvet palermo iyi olur defansa italyan alacaksın orta sahaya genc oyuncu olacak ben en cok palermonun gelmesini istiyorum iyi iş yapar türkiyede bu mesajımı inşallah duyan olur palermoyu alın kimse kapmadan |
Martin Palermo çok yaşlı.Daha iyisini alabiliriz. |
abi mehmet topuz la mehmet yıldız al wallahi yeter ileri uç için.defansı da artık kalıplı uzun boylu adamlardan oluştursunlar.ama mehmet topuz mehmet yıldız ŞART |
ben yönetiminy erinde olsam valencia takimini takip ederim borc batagindalar ve satilmayacak oyuncumu yok diye bir aciklama yaptilar. savunamya adam alinacakmis alsinlar iste alexis 22 yasinda maaliyeti 4milyon euro ama indirime gidilir gelecegi cok parlak ispanya ümüt milli takimindada oynuyor. iste Alexis Ruano Delgado dogum tarihi: 04.08.1985 boyu: 1,83 2013e kadar kontrati var. bakmak isteyenler:Alexis (FC Valencia) - Profil - transfermarkt.de |
Türkiye`de Saat: 06:17 . |