![]() |
Alıntı:
|
fbeden vede gs den alamayalimda anadolu takimlarindan sisteme uyan oyuncular olabilir CARSI HERKESE KARSI... |
et'o(bercelona),a.cole(chealsea) et'o alınırsa forvet tmm a.cole alınırsa deli ibonun yerinede tmm |
Cewat Güler:D |
Dün gece Real Madrit - Zaragoza maçını seyrettim. Zaragoza'nın stoperini çok beğendim. Sergio. Bir sarı kart gördü, bir de gol attı. Süratli, teknik, tecrübeli ve en önemlisi çok basit bir şekilde topu oyuna mükemmel sokuyor. Top kendisindeyken, pozisyonu zor da olsa bir bakıyorsunuz 30 metre ilerideki adamın ayağına eliyle koymuş gibi servis yapıyor. adamın adrese teslim paslarına bayıldım. |
sol bek için del horno da çok iyi bir seçim. Tello ile birlikte müthiş ikili olurlar... |
bence kartala yakışacak , beşiktaşı sevecek ve iyi oynayacak biri olması yeter defansmış forvetmiş ne fark eder iyi oynasın da |
İlk anda önerebileceğim, Türkiye'de oynamaları, iyi futbolcu olmaları ve Beşiktaş'ın gerçekten ihtiyacı olan bölgelerde görev yapmaları nedeniyle RAZUNDARA TJIKUZU ve MARCUS VINICIUS CESARIO(Genç ve de potansiyeli yüksek bir oyuncu bence). Diatta,Higuain ve Gordon transferlerini gördükten sonra macera aramayıp bu iki adamı almalıyız.Bobo'nun kalıp kalmama durumuna göre 2 sağlam yabancı ve 1-2 kalburüstü yerli ile transferi halledebilirler. MARCUS VINICIUS CESARIO(22 Mart 1985) 21 Maç 5 Gol 8 Sarı Kart RAZUNDARA TJIKUZU(6 Aralık 1979) 30 Maç 5 Sarı Kart |
umut bulut- barış memiş-özer hurmacı-mevlüt erdinç-nuri şahin bunlardan en az 2 si alınmalı |
denizliden carlos sol bek adam müthiş şutları var..geremi,mehmet topuz.caçapa ve bobo giderse mevlüt alınabilir bence.. |
Türkiye`de Saat: 02:53 . |