![]() |
bu ankete nie kimse katılmıyo |
ali bilgin ve colin kazım |
gökhan ünal mehmet topuz volkan yaman orkun (gk) |
sol kanata sao paoulodan jadilson diyorum.sag kanata romedhal orta sahanın ortasına romalı pizzaro veya lille den keita forvete st. etiennenin siyahi forvetlerinden hangisi gelse farketmez hepsi süper adamlar yine rennesli john utaka defansada psv den alex realden helguara westhamdan ferdinand kaleyede leverkusenden adler alınabilir hepsinide çok begeniyorum |
bize dogru dürüst bir sag bek, bir yabanci forvet, yabanci defans, yabanci liberö lazim rico ve delgado derhal gönderilmeli ve onlarin yerine kanat oyunculari alinmasi lazim iki tane kosmayan adamla olmaz bu isler Besiktas ingilizlerin sistemini oynamali |
BIZI YABANCILARA MAHKÜM ETMEYIN TÜRKIYENIN EN IYILERINI TAKIMA ALIIIN. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
Hagi pozisyona lazim ise TÜRK olmali yeter artik yedimiz yabanci kaziklari, uyan yönetim. |
az den jenner ve psv den farfan gitmesi gereken futbolcuda Runje, baki m. kleberson. ben teknik direktorun de yerli olmasini isterim ertugrul veya yilmaz vural. sinan enginin de yararli oldugunu da dusunuyorum. ve takimin ruhu da bozuk ve bunu da sergen duzeltir. |
ne olursa olsun bızım takıma memet topuz gıbı adam lazım..! |
mehmet topuz gökhan ünal hayrettin (sivas) emre toraman |
Türkiye`de Saat: 11:10 . |