![]() |
transfer stuttgartdaki forvet oyuncusu cacau nasil olur besiktasimiza |
nassı olur die konu saçma ya büssürü konu var bunlarla ilgili sordun cvpliim olmaz daha dorusu bu kadroda anca bebbe ayarında forvet alınır |
ya arkadaşım basın yüzünden 100 tane konu açılıyor zaten birde siz böyle aklınızdan geçen her adama konu açarsanız burası forum değil çöplük olur rica ediyorum biraz dikkat edelim şimde bende etoo henry ve şevayı istiyorum herbirine ayrı bi konu mu açayım bu forumda mod yokmu arkadaşlar bi önlem almak lazım buna bence |
ben size fiyatı uygun ve başarılı bir futbolcu ismi vereyim . ishiaku dusiburgta oynuyor ve duisburg küme düştü. 25 yaşında ve zenci bence 2-3 milyon euro ya alınabilir. eğer bobo satılacaksa düşünülebilir. |
manchester cityde richards die bi stoper var genc yasına rağmen cok ii işler yapıyo gerektiqinde sağbekte de görev alabiliyo bence bi bakılmasında fayda var ;) |
sunderland te jones die bi siyahi santrafor var inanılmaz bir forvet st. etienne den gomis iyi adamlar ancak bence bjk nin en önemli sorunu kız gibi top oynayan orta sahası olduğu için yırtıcı bi önlibero istiyorum aurelio gibi ben bu yüzden tjikuzu ya pek soğuk bakmıyorum ancak transferdeki en büyük beklentim tabiki MEHMET TOPUZ onun başka bir takıma gitmesi demek bizim gelecek sezonlar için ümitsizliğe düşmemiz demek |
man united'dan saha .. adam satilik zaten |
Mehmet TOPUZ gelirse , be$ikta$in kurulu$undan beri en iyi transferi ollur ! Mehmet Topuz'u alin LÜTFENNNN ! 10M€ verin kredi çekin Alin $u adami !! |
forvete sakaryaspordan ferdiyi öneriyorum müthiş son vuruşları var gelecegin ilhan mansızı olur kaçırmamak lazım |
eklemeyi unuttum zaragoza düştü,erken davranılırsa rico paşanın yerine aimar ucuz fiyata alınabilinir. |
Türkiye`de Saat: 16:19 . |