![]() |
Benim istediğim 3 futbolcu var.HALİL ALTINTOP,CANER ERKİN,GÖKHAN İNLER bunlar alınsa takım kesin şampiyon adım gibi eminim şampiyon olacağımızdan.birde sahamız yenilenirse süper dünyaya nam salarız TÜRKİYEM gibi tarih yazarız artık.:D |
nöri transferi kapanmış derler,ertuğrul hoca söylemiş genc oyuncuları topladığında... |
bence saviola,mehmet topuz ve nuri şahin |
nuri şahin |
bence hiç kimseyi almasın eldekileri oynatsın yeter yani bobodan daha iyi yıldız varmı fatih tekke diorlar adam gol atmasını bilmiyor ama illaki alacaklarsa liver platede mottayı alsınlar |
zenitte oynayan rus arşavin gelsin |
bence hücma yakın orta sha oyuncusu alınmalı bayern münchen deki gibi ze reberto olabilir marco olabilir ama iskandinavya ülkelerinden bulup sağlam adam almaları lazım... |
artık 10 numara diye adlandılan ve ayağında sırtında 2 top sektiriyo adamlara dünya futbolunca yer yok.mücadele etmeyen futbolcu istemiyorum. |
bence ii bir kondüsyoner alınmalı şu millitakımdaki gibi bir kondüsyonere ihtiyaç var türk kondüsyonerlerle bu iş olmayacak |
abi orta sahamızı konrol etcek takımı hücüma kaldırıp gol atıcak we attıracak adam julio baptista |
Türkiye`de Saat: 22:35 . |