![]() |
Alıntı:
AYNEN KATILIYORUMMMMM EĞER YERLİ OLACAKSA SAMET AYBABA DİYORUMMMM |
walla kusura bakmayın arkadaşlar ama isterseniz 5 milyon tane imza toplayın yinede sameti beşiktaşa getiremezsiniz.çünkü biz cumartesi gecesi YÖNETİM SAMETİ İSTEMİYORUZ diye bağırdık.olay bitmiştir.!!! |
bakalım sonuç ne oalcak arkadaşlar eleştirilerinizi seviyeli yapın FİKİRLERE ÖZGÜRLÜK TANIYIN tekrar chatbox sıkıntısı yaşamayalım bakın kitlendi cezalandırıldık bir daha olmaması için birbirimize düzgün davranalım ve fikirlere saygı duyalım herkesişn fikri uyuşacak diye bir kural yoktur |
ya luce yi niye istiyoruz biz hala yaa...Nasıl ayrıldığını unuttuk mu?11 puandan şampiyonluk verdiğimiz günleri unuttuk mu? DAha ne luce si yaa tamam güzel günelerimiz oldu ama gidişi beterdi...Ben le guen diorum yerli olacaksa da samet aybaba ilk tercihimiz olmalıdır diorum... |
iyi bu maçta da biz bağıracaz samet aybaba sen bizim herşeyimizsin diye... her şey bitecek o zaman ... |
Alıntı:
YÖNETİM SAMETİ İSTEMİYORUZ diye Bağırmanızda Çok Yanlış O Beşiktaşın Evladı Dışlayamassın !! ve Stad'da YÖNETİM SAMET'i İstemiyoruz Diye Tempo Tutamazsın ! Samet AYbaba Beşiktaşa Yılllarını vermiş Durup Dururken Taraftarın Bu Tepkisi Ona Ne KAdar Koymuştur Bi Düşün istersen ? |
Ayrıca Yerli Teknik Hoca Olacaksa : Ertuğrul Sağlam İle Anlaşıldı.. Samet Aybaba Defteride Kapandı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya ben galiba bazı şeyleri kaçırmışım. gerçekten samet ne yaptı biri bana anlatabilirmi.ben bilmediğim için beşiktaşa uyacağını düşünüyorum. ertuğrul henüz çok genç bir teknik direktör. benden de bir imza |
Türkiye`de Saat: 21:45 . |